ONTVANG 0,50% CASHCOINS HEMA JBC
Boost jouw saldo voor de feestdagen
27/11/2014

Omdat december al duur genoeg is (sinterklaas, kerst, de jaarwisseling, etentjes, cadeautjes, enzovoorts) wil LadyCashback jou graag een handje helpen! Bespaar nu geld bij LadyCashback en boost je saldo, zodat je fluitend de feestmaand in kunt gaan. Zo kun je als hulpsinterklaas gerust online op pad voor te gekke cadeaus en hoef je je ook geen zorgen te maken over de pakjes voor onder de kerstboom.

Boost je saldo door te klikken
Houd je mailbox goed in de gaten en zorg dat je geen kans mist om CashCoins te verdienen met mails van LadyCashback. Doe je mee aan een gemailde actie? Dan schiet je saldo nog sneller omhoog! Vergeet ook niet de bannerklik op de website, voor extra CashCoins.

Boost je saldo door je vrienden aan te melden
Laat al je vrienden weten dat ze ook deze dure decembermaand extra voordelig kunnen shoppen via LadyCashback. Help ze op weg door ze jouw persoonlijke aanmeldlink te sturen. Zo krijg jij een mooie bonus voor het aanbrengen van nieuwe leden!

Boost je saldo door over jezelf te vertellen
Zorg dat je account up-to-date en volledig is ingevuld. Alle info in je profiel ingevuld en verzonden? Daar staat een mooie beloning tegenover!

Boost je saldo door te delen
Schreeuw het van de daken, schrijf er een prachtig Sinterklaasgedicht over of…deel de beste aanbiedingen van LadyCashback met slechts enkele klikken gemakkelijk met al je vrienden via Facebook of Twitter. Je vrienden blij met jouw goede tips, wij blij met de promotie en jij blij met je extra verdiensten. Win-win-win dus!

Boost je saldo door webshops te beoordelen
Help andere shoppers met informatie over jouw ervaringen met een webshop op weg en verdien zelf een leuke beloning voor het schrijven van een review. Je mening over LadyCashback geven mag ook! Daarvoor kun je een testimonial schrijven, die natuurlijk ook beloond wordt!

Boost je saldo door te shoppen
Geld uitgeven om geld te verdienen klinkt wat tegenstrijdig. Maar besparen begint bij LadyCashback. Op onze website kies je de beste aanbiedingen en de voordeligste shops voor jouw aankopen. Shop je via LadyCashback, dan krijg je vaak ook nog een fijne cashback in je account. Door op die manier je saldo te boosten, houdt je in je account weer extra geld over om…jawel…te shoppen!

Genoeg saldo bij elkaar verzameld? Vergeet dan niet om Sinterklaas of de Kerstman dan even langs de LadyCashback Cadeaushop te sturen. Leuke cadeaus voor iedereen en snelle verzending dus snel in huis!

   
Door Sandra Blanchart op 03-12-2014 om 19:36:08
komt goed van pas
: LadyCashback.be Team
   Bedankt! We hebben het aangepast :-)
Door Greet op 02-12-2014 om 15:56:56
Dat ziet er heel goed uit. Fijne feestdagen toegewenst. mvrgroet
: LadyCashback.be Team
   Bonjour, merci pour votre commentaire ! Avez-vous d'autres zoo en Europe à faire découvrir aux utilisateurs ? Bonne journée.
Door Greet op 02-12-2014 om 15:56:56
Dat ziet er heel goed uit. Fijne feestdagen toegewenst. mvrgroet
: LadyCashback.be Team
   Ã‚¡Gracias Maria Dolores Corona! Apuntado queda. Ya sabéis si quereis acabar de darle un toque más sofisticado, tomar nota de nuestra usuaria. Gracias! Marta
Door Greet op 02-12-2014 om 15:56:56
Dat ziet er heel goed uit. Fijne feestdagen toegewenst. mvrgroet
: LadyCashback.be Team
   Así es Angélica, esperamos que te puedas hacer con uno de ellos en cuanto estén disponibles en el mercado. Un saludo.
ONTVANG 0,50% CASHCOINS HEMA Corona Direct
visit register click click