ONTVANG TOT 0,50% CASHCOINS ColliShop Klingel
Geef je mening en verdien CashCoins
30/07/2015

Hier bij LadyCashback wordt elke week hard gewerkt. We speuren het web af naar de beste deals, koopjes en kortingsacties, zorgen dat onze website goed functioneert en selecteren de beste acties om per mail naar jou te versturen. En dan hebben we het nog niet over het schrijven van blogs, het bijhouden van onze facebookpagina én het beantwoorden van al jouw vragen aan de LadyCashback klantenservice. We doen het met veel plezier, maar hopen vooral dat JIJ er veel plezier van hebt. Daarom horen we graag wat jij vindt

Schrijf een testimonial en geef je mening

Door ons te laten weten wat je van LadyCashback vindt, kunnen wij ons best doen de site nóg beter te maken (of gewoon even genieten van je complimentjes). De beste manier om je mening te geven is via een testimonial op onze website. Zo kunnen anderen ook direct op onze website lezen hoe enthousiast jij over LadyCashback bent. Bovendien krijg je voor het schrijven van een testimonial ook nog eens 0,50 CashCoins. Dat is mooi meegenomen!

Verdien 0,50 CashCoins

Geld verdienen door je mening te geven dus. Super makkelijk en snel verdiend. Log in op LadyCashback en geef je mening in een testimonial. Dan blijven wij ons best doen om jou van de hoogste kortingen te voorzien!

   
Door Jeannine Bruyninckx op 01-08-2015 om 18:34:53
het is gewoon fantastisch deze spaaraktie.0,005 vind ik echter persoonlijk een zeer lage beloning
Door Mirela Chisinau op 01-08-2015 om 09:35:53
Gewoon syoer
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Torfs Takeaway.com
visit register click click