ONTVANG 2,75% CASHCOINS Belvilla JBC
Win een boekenpakket of Bookspot cadeaubon!
06/11/2018

De wintermaanden staan voor de deur en wat is er dan fijner dan om gezellig in de zetel een leuk boek te lezen met een heerlijk kopje thee. Bij Bookspot vind je een eindeloze selectie aan boeken, films en muziek. Heb jij nood aan nieuw leesvoer om de komende hibernatie door te komen? Doe dan mee aan onze winactie! Om goed voorbereid de winter te trotseren, geven we boekenpakketten en cadeaubonnen weg. Lees hier hoe je kan meedoen!

 

Bookspot is dé plek om je nieuwe literatuur te kopen. Je vindt er Nederlandstalige toppers, internationale bestsellers, kookboeken, kinderboeken,... Daarnaast kan je er ook terecht voor muziek en film. Je vergeet zo de temperaturen van buiten met een goed boek in je handen. Daarom geven wij nu 2 boekenpakketten weg en een cadeaubon.

Twijfel je nog? Niet nodig, je kan niet verliezen want alle deelnemers krijgen ook nog eens een exclusieve kortingscode toegestuurd waarmee ze met 5% korting bij Bookspot kunnen shoppen.

Hoe doe je mee?

1. Ga naar de winactie op de Winpagina

2. Beantwoord onze vraag en bevestig jouw deelname door op de verstuur-button te klikken

3. Wacht geduldig af tot 02/12 wanneer de winnaars van de wedstrijd worden bekend gemaakt.

De deelname is helemaal gratis en je kan nog tot 30/11 meedoen. Kan je niet wachten met het kopen van jouw wintervoer? Dan kan je nu naar de pagina van Bookspot gaan en shopppen, zo ontvang jij 3,69% CashCoins!

Veel succes!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
BookSpot 3,69% CashCoins

BookSpot

Boeken, cd's, dvd's, games en nog veel meer koop je met korting bij BookSpot

Naar de actie
Close
tot 3,50% CashCoins
Ontdek jouw verrassingskorting bij Body & Fit
Code:SURPRISE
ONTVANG 37,50% CASHCOINS NordVPN Centrum voor Afstandsonderwijs
visit register click click