Essent.be

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

graziella swerts  | 18/03/19  10:07:17 | Winkelbeoordeling :
goede service, snelle verzending. leuk dat je vaak koopjes kan doen en de voordeelverpakkingen zijn ook fijn. dat je tot s'avonds laat kan bestellen en meestal heb je dan ook al je produkten de dag erna in huis. erg handig als je iets dringend nodig hebt, bv ook handig als je naar feestje moet en op laatste moment nog cadeautje moet hebben.
Natacha Aquino  | 18/03/19  09:21:53 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com kun je wat je maar kan denken vinden en voor 23u bestelen en morgen aan huis bij sommige dingen kan het zijn een paar dagen later maar ge waarschuwen je vond het 1 van de online winkels..
vicky wouters  | 17/03/19  14:11:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd correct ! Soms toffe promo’s ! enkel op parfums en electro wat duurder dan in de meeste andere online sites of winkels , maar steeds een goede service en eerlijke antwoorden , qua service is bol wel een van de betere ...
huplahoi  | 16/03/19  09:49:27 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com zijn ze altijd bereid om je te helpen. Je stelt heel gemakkelijk een vraag aan een medewerker met de chatfunctie. Vriendelijk en nooit opdringerig. Producten worden snel geleverd. Een verkeerd ontvangen product wordt snel vervangen.
Angelo Beke  | 16/03/19  01:49:22 | Winkelbeoordeling :
Goed met het verzenden en optijd ! Zeker en vast een aanrader bestellen en weg wezen geen adertjes onder het gras enkel het product dat u toebehoort
Brigitte Desmet  | 15/03/19  11:40:31 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop werkt snel en correct. Nog nooit problemen mee gehad. Prijs en kwaliteit komen overeen.
Nisrine Ibn Mokadem  | 13/03/19  19:59:38 | Winkelbeoordeling :
Al hetgeen ik besteld heb, vooral multimedia en parfum, ben ik zeer tevreden over. Levertijd altijd top, multimedia ontvangen in perfecte staat te gebruiken in mijn auto. Prijs-kwaliteit zeker inorde. Zeer tevreden over bol.com
Guy M  | 13/03/19  01:27:55 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft heel veel keuze en je vind er bijna alles wat je zoekt. Betaling op diverse manieren en levering en bezorging prima. Mijn ervaring met bol.com is prima. Blijf steeds terug komen naar hier!
Patricia Vrancken  | 06/03/19  15:59:49 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service. snel geleverd en lage prijs. veel keuze en goede kwaliteit. Goede nazorg en altijd iemand klaar om je te helpen. als je het bij bol.col niet vind dan vind je het nergens en zeker niet aan een lagere prijs.
Stefano Mougros  | 07/03/19  20:42:07 | Winkelbeoordeling :
Ik koop veel met bol.com, je vind er alles. Het is ook leuk, het is ook handig meegenomen dat je cashback kunt verdienen. Je aankoop word steeds snel en op tijd geleverd met een goede track en tracé
Mona Karremans  | 05/03/19  13:30:23 | Winkelbeoordeling :
Is een zeer makkelijke online shop en handig. Snelle levering. goede service. Makkelijk bereikbaar wanneer je problemen hebt. Makkelijk terug te zenden. Je kan makkelijk vergelijken en vind er bijna alles.
Silvia Remek  | 02/03/19  11:54:15 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden , er is een snelle en korrekte levering , prijs kwaliteit super, groot assortiment en vriendelijke klantendienst, ik ga zeker verder iets bestellen als ik cadeaus of zo nodig heb, zeker aan te bevelen
Kelly Van Den Bogaert  | 04/03/19  03:27:08 | Winkelbeoordeling :
Altijd correct prijs en kwaliteit ik ben al jaren klant,en zal ook zo blijven.Ik behoud mijn aankoopfacturen en heb al veel besteld top.altijd op tijd geleverd.avonds nog bestellen sanderensdaags geleverd.
Dimitri Dejonckheere  | 04/03/19  12:46:47 | Winkelbeoordeling :
Goede site altijd goede levering en op tijd vriendelijke mensen en veel keuze op de site lieverd altijd op tijd en van prijs kwaliteit is deze site heel nuttig al verscheidene bestellingen gedaan bij hun
Veerle Wouters  | 01/03/19  19:29:42 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com kan je voor zowat alles terecht. Altijd wel iets te vinden wat je nodig hebt. Daarbovenop is hun klantendienst ook nog super. Je kan eenvoudig met de medewerkers chatten en ze lossen het probleem altijd snel en goed op.
Shana Van Gorp  | 03/03/19  03:34:38 | Winkelbeoordeling :
fantastische webshop die ongelooflijk geweldige precieze en zeeeeeeeeeeer klantvriendelijke services levert die door geen enkele andere online webshop te evenaren valt . www.bol.com is mijn favoriete webshop
Erica De Smet  | 27/02/19  17:18:46 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer goede site om spullen op te bestellen. Vanaf 20€ is er gratis verzending wat ik zeer goed vind. De service is heel behulpzaam en helpt direct. Sommige producten vind ik wel duur. Maar als dat gaat kan je ze tweedehands kopen.
Eveline Heirweg  | 22/02/19  00:18:31 | Winkelbeoordeling :
Heb al super goede dingen kunnen bestellen voor onze kleine spruit echt super bedankt met jullie acties
mason duschek  | 21/02/19  16:29:25 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede site. Ik ben zeer tevreden over hoe zij hulp aanbieden en wat zij allemaal ter beschikking stellen. Hun werking, hun kwaliteit, etc.... is goed en kwaliteitsvol. Ik ben blij met hoe zij inspelen op de klant.
Amanda van Riel  | 21/02/19  11:41:33 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij bol.com, ze hebben echt elke dag toffe aanbiedingen, en ze hebben er ook echt alles! Meestal ook nog eens de volgende dag al netjes in huis.
Sophie Bogaerts  | 18/02/19  13:17:15 | Winkelbeoordeling :
Geweldige website met een groot aanbod. Alles wat je nodig hebt, kan je hier vinden. Ook zijn er vaak zeer interessante aanbiedingen en kortingen. Het allerfijnste is dat je vanuit je luie zetel kan bestellen en dat veel producten vaak al de volgende dag geleverd kunnen worden.
Janet Donners  | 18/02/19  11:05:19 | Winkelbeoordeling :
Snel vinden wat je zoekt, en dat zo via goedkoop mogelijke aanbieder te vinden. Je word direct naar de juiste website van de aanbieder geleidt, en je bestelling gemakkelijk en snel afronden. Wat ook nog een voordeel is zijn de cadeaubonnen van bol.com. Echt geschikt voor iedereen!
Chantal Van Meerbeeck  | 18/02/19  16:55:00 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel met een ruime keuze en goede servies dan de goederen de ruimste keuze aan boeken en verzorgings producten en hun bulk 10 daagse is supper goed echt de moeite om er daan koopjes te doen voor u producten
Carine Robert  | 18/02/19  01:16:29 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, in allerlei categorieën. Vlotte service, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Meestal vandaag besteld morgen in huis. Gemakkelijk om terug te zenden. Geld wordt onmiddellijk terugbetaald.
Briggitte Happe  | 15/02/19  09:31:20 | Winkelbeoordeling :
een hele goede winkel en het is zo gemakelijk voor te bestellen en de kwaliteit en de prijzen zijn heel goed en de service zijn ook prima als je besteld het is snel bij u thuis doe zo verder !!!! ik heb aan iedereen verteld
M Goderis  | 12/02/19  19:53:04 | Winkelbeoordeling :
Heel veel keuze van verschillende artikelen. Ben steeds tevreden van de geleverde goederen. Eénmaal een printer teruggestuurd voor herstelling en een nieuwe in de plaats gekregen Vlugge en correcte levering in kwalitatieve verpakking. Bol.com is een aanrader.
Jessica Merckx  | 13/02/19  03:50:57 | Winkelbeoordeling :
Één super online shop. Site je vind er alles en helemaal niet duur. Zit je met een probleem of past het niet meteen wordt je geholpengemakkelijk terug te zenden echt een topper die ik iedereen zou aan raden
Els Cuyvers  | 12/02/19  15:00:26 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een groot assortiment. Ze geven u raad als je vragen hebt soms stellen zelf iets voor en geven ze er ook advies bij waarom je dit zou kopen. Zeer behulpzaam. Eigenlijk kan ik er niks negatief over zeggen.
Phaedra Michielsen  | 12/02/19  14:31:48 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een goed georganiseerd bedrijf. Levert goede tot zeer goede service, is vrijwel altijd bereikbaar en komt haar afspraken na. De kwaliteit van de geleverde producten is goed tot zeer goed. De verzending en eventuele retouren zijn via een prima track-and-trace systeem goed te volgen.
Lejla  | 11/02/19  16:01:10 | Winkelbeoordeling :
Altijd super tevreden van bol.com. Ik bestel regelmatig via hun. Ze komen hun belofte na, vandaag besteld, morgen thuis. En ookal heb ik een bestelling waarbij er staat 2-5 dagen levertermijn, binnen 2-3 dagen heb ik het in huis. Perfect gewoon!
Vicky Kessels  | 07/02/19  13:28:24 | Winkelbeoordeling :
Ik moet deze deze review schrijven omdat ik dan geld krijg van ladycashback. Maar ik vind het wel een heel goede winkel. Nog nooit geen problemen gehad. Amai, ik moet hier minstens tweehonderd tekens hebben zeg. Dat zal wel wat....ah nee het is in orde.
Jana Verstraeten  | 08/02/19  07:39:37 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne site. Bij probleem van bestelling, wordt je goed geholpen. Zeer veel keuze in producten. ik raad bol.com zeker aan iedereen aan. Van huis & tuin tot boeken en dieren. Je vind het er allemaal op! Met kerstmis gaat alles via bol.com
Nele Vanden Broucke  | 09/02/19  19:24:42 | Winkelbeoordeling :
heel goed, meestal de dag erna onze bestelling. nog nooit een miskoop gehad. mijn man en ik kopen bijna alles wat we nodig hebben bij bol.com. topservice en daar vinden we alles wat we nodig hebben voor onze 4 kinderen.
Augusta Cuypers  | 07/02/19  17:24:38 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site en snelle levering.Prijzen zijn aanvaardbaar en de levering is in goede staat.In mijn ogen kan het niet beter.Je kan er van alles krijgen en de prijzen zijn in mijn ogen zeer goed en de kwaliteit is uitstekend.
Janina Vancoillie  | 08/02/19  18:50:39 | Winkelbeoordeling :
Een toffe online winkel vlotte levering en super mooie kortingen echt de moeite ik raad deze site aan aan vrienden en familie en zal er zeker nog spullen kopen top top top top zeker de moeite waard ionen er super tevreden van
Charisse Campaert  | 10/02/19  04:58:39 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over bol.com, snelle levering, altijd de juiste producten, nog nooit geen problemen mee voor gehad. Ook een heel uitgebreid gamma aan producten, alles wat je zoekt vind je bij bol.com. Een echte aanrader dus voor de online shoppers.
Grace Nkol  | 07/02/19  18:45:10 | Winkelbeoordeling :
Heel handig deze site! Ik vind alles wat ik zoek voor een voordelige prijs. Ik heb boeken gevonden die uitverkocht waren in de boekenwinkel. Ik raad deze site echt aan!
Fabienne Snoeck  | 10/02/19  10:33:42 | Winkelbeoordeling :
Vlotte levering. Ze hebben heel goede klantendienst in geval van klachten. De site zelf heeft een mooi uitzicht en heel overzichtelijk opgedeeld in categorieën en niet te vergeten top aanbiedingen.
Cleopatra Kerckhof  | 03/02/19  15:06:15 | Winkelbeoordeling :
Alles top!. Bol.com stelt nooit teleur en ik ben al verschillende jaren klant dus ik kan het weten. Een ruime keuze, prima klantenservice, competitieve prijzen en altijd snel verstuurd en stevig verpakt. Bol.com geeft echt wel goede service.
Silke Suys  | 02/02/19  22:53:53 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijke site om op te surfen. Je komt niet voor verrassingen te staan. Ik hou ervan om bij bol.com te kopen en je hebt altijd goede kwaliteit en een uitgebreid assortiment. Ook het terugsturen verloopt altijd super.
Wendy hauquier  | 04/02/19  11:27:01 | Winkelbeoordeling :
Is super gemakkelijk, heel stipte levering, je kan er zo goed als alles verkrijgen en het wordt nog geleverd ook. De hoeveelheidskortingen die gegeven worden is ook een heel goed initiatief van bol.com
caroline haelterman  | 28/01/19  14:13:37 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede klantenservice. Chatmogelijkheid vind ik persoonlijk het beste. Zwart op wit, redelijk snel antwoord. Snelle verzorgde levering ook met Postnl. Soms topprijzen te scoren! Aanbieding van de dag in het oog houden!
Suzy Van Nauw  | 28/01/19  10:05:04 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com scoor ik altijd. Heel ruim assortiment en goede prijzen. Snelle levering en gratis retourneren. Indien product defect is, binnen garantie wordt het hersteld of krijg je je geld terug. Love bol.com
Karolien Franssens  | 30/01/19  20:16:45 | Winkelbeoordeling :
Bij mijn bestelling eerder deze week had ik bij bol.com keuze uit een ruim assortiment, helpt je een selectie te maken via het weergeven van reviews en laat toe om snel en vlot te bestellen. Er wordt snel en correct geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Bayram Altay  | 25/01/19  22:54:53 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke webshop waar men echt alles kan vinden in verschillende prijscategorieën. Zeker aan te raden voor alles wat men kan nodig hebben van a tot z. Door de indeling van de website heeft men geen moeite met snel te vinden wat men exact zoekt doordat men kan filteren op verschillende criteria.
Julie Jacobs  | 29/01/19  15:21:23 | Winkelbeoordeling :
Beste webshop met het grootste aanbod! Ik koop er zowel mijn kerstcadeaus als de voeding voor mijn hond. De levering is steeds op tijd. Ik heb eenmaal een klacht gehad, en dat heeft de klantendienst netjes opgelost.
Sofie Verneirt  | 25/01/19  22:48:16 | Winkelbeoordeling :
Super online shop, groot aanbod, goede service, nooit problemen gehad met leveringen en dergelijk! Maw betrouwbaar en een aanrader, alleen jammer dat sommige producten enkel in Nederland geleverd worden.
virginie cokelbergh  | 25/01/19  19:58:34 | Winkelbeoordeling :
bol.com . is supper om aan te bestellen altijd zeer op tijd geleverd. En goede kwaliteit Ik raad iedereen aan om daar aan te bestelen . heb er al paar keer aan bestelt en ook goede klantendienst die u altijd graag verder helpt
JEAN DROOGMANS  | 25/01/19  13:34:05 | Winkelbeoordeling :
Niets mis met bol.com.Artikel reeds de volgende dag beschikbaar in het postpunt.De bestelling werd correct uitgevoerd.De prijs was ook in orde. Ik had goedkoper kunnen vinden mits een wachttijd van 1 maand.Nu nog enkele maanden wachten op de creditering van de cashbackcoins
Umut Akin  | 24/01/19  13:56:11 | Winkelbeoordeling :
İk heb eerder een iphone hoesje besteld. Via een bestelbon kreeg ik korting. Kwam binnen 3 dagen thuis in perfecte staat!! En gebruik die al 2 jaar lang. Klantenservice ook op top, beantwoorden snel terug op een vriendelijke manier.
Lakel Lilla  | 23/01/19  18:17:02 | Winkelbeoordeling :
BOL.COM : The bol.com is a very correct webshop with good prices... This is the one of my favourite webshops. Gratis delivery if you buy can buy more than 20 euro... (80% next day in your home :) )
luca jacobs  | 22/01/19  16:39:00 | Winkelbeoordeling :
Heel betrouwbare online shop voor al je bestellingen; en alles word snel bezorgd, TOP!! ook hebben ze zeer goeie actie's en deals op heel veel producten. en de service is gewoon optimaal top. ik wil het hele team van de shop ook zeker daarvoor bedanken
Bernard Noppe  | 22/01/19  16:50:08 | Winkelbeoordeling :
Hallo, zeer snelle levering van Bol.com alsook het retourbeleid is fantastisch hoe nauwkeurig dat ze werken , misschien de dozen kleiner te maken voor verpakking , eens denken aan de natuur zou ook goed aijn
Samir Akarkach  | 22/01/19  05:37:14 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk... Goede en correcte dienstverlening. Altijd vriendelijk en begripvol en bij een probleem met levering of zo... Voor je het weet hebben ze al opgelost. Alles wat je ook maar wil, kan bol. Com bezorgen..
Katrien Tyvaert  | 20/01/19  22:14:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer goeie website waarop je bijna alles kunt verkrijgen. Vandaag besteld en de dag erop wordt je bij de meeste artikelen al beleverd. Zeer goed contact met de webshop over het bestelde product. Aan iedereen aan te bevelen.
Martijn Rogiers  | 19/01/19  16:02:30 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, vlotte klantendienst. Altijd tevreden met mijn bestellingen
Gianni Paridaens  | 17/01/19  21:01:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel goede ervaringen gehad met bol.com. Ik heb namelijk al enkele talloze bestellingen gedaan en alles verliep telkens goed. Wanneer het dan eens fout liep werd ik snel verder geholpen en nadien werd het probleem meteen opgelost. De prijzen zijn steeds juist en de levering is zeer snel.
sammy vervaeck  | 17/01/19  19:24:52 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een zeer goeie webshop omdat je tal van diverse producten kan kopen. alles komt ook altijd de dag na dat je het hebt besteld toe bij je huis. alle producten die je hier koopt zijn van hoge kwaliteit.
Gino Van Daele  | 15/01/19  19:50:23 | Winkelbeoordeling :
ik heb een game besteld op bol.com en de volgende dag al bij mij thuis geleverd , dat is een super servies ,zeker als je iemand wilt verrassen en je kunt er op rekenen dat je het binnen de vierentwintig uren hebt top
Patricia De Smet  | 18/01/19  10:08:54 | Winkelbeoordeling :
Leuke en overzichtelijke webwinkel. Zeer uitgebreid assortiment duidelijk onderverdeeld in categorieën. Duidelijke product informatie en voorraad gegevens. Degelijke verpakking en supersnelle levering.
Rudi Moreau  | 16/01/19  20:55:20 | Winkelbeoordeling :
Zoals de reclame, besteld voor ... wordt daags nadien geleverd. Mijn verzending ging verloren... na contact klantenservice; werd order probleemloos geannuleerd en terugbetaald. Dagen later kreeg ik alsnog mijn order in de bus, mocht ik kosteloos behouden. Dat is service à 100% Dank je wel Bol.com
Denise Huybregts  | 14/01/19  12:57:15 | Winkelbeoordeling :
Een tof bedrijf, komt altijd zijn afspraken na. levert goede kwaliteit en wat je besteld hebt. ingeval zij het niet kunnen leveren, word je ook verwittigd. top bedrijf !!! Dit is een echte aanrader, zo kom je er niet veel meer tegen. En zij hebben ook een ruime keuze in produkten.
Inge Van Reybrouck  | 12/01/19  15:00:58 | Winkelbeoordeling :
Heel overzichtelijk. Alles goed te vinden per categorie. Leuke deals. Prijs kwaliteit ook goed. En het leukste zijn de bulkse 10 daagse.
Marijke  | 11/01/19  15:57:54 | Winkelbeoordeling :
Dit is een uiterst aan te raden webwinkel met een super gevarieerd aanbod en een erg klantvriendelijke site. Het terugnamebeleid is super en erg makkelijk en de service-na-verkoop excellent. Een aanrader dus!
Eric de Cauwer  | 14/01/19  09:01:40 | Winkelbeoordeling :
leuke site met zeer goede deals . zeer vlotte en korrecte afhandeling zowel bij een gewone bestelling of een teruggestuurde bestelling om welke reden dan ook.ik zal zeker verder blijven aankopen bij bol.com.
Melissa Coudron  | 09/01/19  17:21:20 | Winkelbeoordeling :
Het duurt enorm lang eer dat bol.com je aankopen goedkeurt op shopbuddies (weken-maanden) Maar wel supernelle levering en goede service. Prijzen zijn meestal ook lager dan op andere sites en enorm veel keuze
Kiri Lewis  | 09/01/19  13:57:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer aangename webshop. Alles is duidelijk te vinden en je krijgt ook de kans om producten met elkaar te vergelijken. Een product dat niet goed is kan je ook direct terugsturen. De klantenservice is ook fijn.
Christine Billiet  | 09/01/19  07:34:52 | Winkelbeoordeling :
heel grote site, je verliest (of is dit met opzet) veel tijd met het zoeken naar het juiste item. Persoonlijk verkies ik als klant de keuze te hebben pakket thuis of in afhaalpunt afleveren en deze keuze is er niet, jammer...
emily bertels  | 08/01/19  15:11:46 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende ervaringen mee, meerdere keren bij besteld, komt altiid snel aan en de juiste artiekelen. Ik werd goed geholpen bij de klantenservice en waren zeer vriendelijk. De winkel heeft bijna alles wat u nodig heeft. Geen minpunten dus.
Louis Verbeke  | 08/01/19  17:13:20 | Winkelbeoordeling :
Goeie website maar jammer van de prijs in andere websites is het goed koper maar ben ik minder te vreden van de verzedings duur! Hier is het wel een zeer goede service en meer producten en mooiere website.
Yelle Scherens  | 09/01/19  00:32:18 | Winkelbeoordeling :
Prima website. Overzichtelijk en keus uit nieuw en tweedehands. Ook vermeldingen van externe aanbieders. Duidelijke informatie over het product en eenvoudige betalingsmogelijkheden. Na aankoop duidelijke communicatie over de levering
Nicolette Heijs  | 07/01/19  14:50:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service, duidelijke informatie over de betreffende producten, zeker een aanrader voor online aankopen.
Natascha Wouters  | 05/01/19  19:14:43 | Winkelbeoordeling :
Leuke online winkel.leuke acties fijne kortingen. goeie servies vriendelijk en behulpzaam.groot assortiment van alles wat en zeker voor jong en oud wat te vinden.overzictelijke site zeker een aanrader van site
Bianca Van der taelen  | 04/01/19  01:42:27 | Winkelbeoordeling :
makkelijk online shoppen. ruime keuze voor ieders wat wils. snelle levering en proper afgeleverd.zekers een aanrader. niet alle produkten zijn even goedkoop,soms is het elders goedkoper.van elk produkt heb je een goede produkt beschrijving..betalen gaat ook makkelijk
Karin Coolen  | 29/12/18  08:12:58 | Winkelbeoordeling :
Klantvriendelijk en overzichtelijke website. Retour sturen kan niet makkelijker dan bij bol.com. Goede klantenservice ! Zeer uitgebreid aanbod en er komen steeds meer dingen bij. Bij bol vind je echt alles.
Gwendolyn Ryckaert  | 24/12/18  17:41:28 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik bol.com sinds een jaar ongeveer,door mijn dochter. liet een verjaardagscadeau afleveren bij mij thuis,ik kon kiezen rond welk tijdstip...was nieuw voor mij. sindsdien natuurlijk dat ook geprobeerd en mijn eerste aankoop bleek niet te werken,maar,het was geen probleem om het kosteloos terug te zenden en geld stond nadat dat ze het ontvangen hadden op mijn rekening. Dus toch goede service
KEVIN Vandendriessche  | 26/12/18  06:29:37 | Winkelbeoordeling :
Altijd gemakkelijk en leuk om iets te kopen via bol.com. Prijs/kwaliteit zit zeker goed! Een zeer snelle verzending dat je minstens 1 dag moet wachten voor het bij je thuis geleverd word! Een hele goede service!
Karolien De Deckker  | 29/12/18  18:12:52 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel echt super graag bij bol.com!!!!! Als je iets wil retourneren, verloopt dit ook steeds zonder enig probleem. Je vindt ook steeds meer goedkope spullen dan degene die je oorspronkelijk wilde aankopen.
bjorn knaepen  | 30/12/18  00:55:16 | Winkelbeoordeling :
Super, vindt je meestal de beste koopjes geven geweldige kortingen gemakkelijk in gebruik, zoeken naar producten is ook eenvoudig het verzenden van de producten verloopt ook goed snel en correct behandeld.
Angela Sissoko  | 30/12/18  21:23:58 | Winkelbeoordeling :
Behoort tot één van mijn favoriete webshop sites. Goede prijzen uitgebreid productgalla en snelle levering
Rudi Haelen  | 01/01/19  09:33:30 | Winkelbeoordeling :
snelle levering en prima service, goed ingepakt tegen beschadiging. overzichtelijke website en gemakkelijk iets bestellen. goede kwaliteiten van de producten en een pluspunt dat alles gratis wordt geleverd thuis of op een leverplaats in de buurt
Nathalie Landtmeters  | 02/01/19  10:13:51 | Winkelbeoordeling :
zo makkelijk en snel. Van thuis uit surfen en bestellen. Ze hebben bijna alles. Heel snelle en verzorgde levering. De dag na je bestelling. En je kan je bestelling traceren. bol.com heeft geeft goede service
Ingrid A.  | 02/01/19  11:40:16 | Winkelbeoordeling :
Reeds meerdere dingen besteld en steeds een snelle en correcte afhandeling van de bestelling gehad. Bij terugzenden van de bestelling werd het geld ook vrij snel teruggestort. Soms is het wel interessanter om rechtstreeks te bestellen, daar deze een hogere prijs via Bol.com vragen (aandeel bol)
yves coene  | 02/01/19  13:25:30 | Winkelbeoordeling :
vlotte en snelle levering, zeer tevreden van deze webshop. Verzendingskosten zijn gratis dus waarom je huis uit als je vanuit je luie zetel de dag nadien je bestelling ontvangt. Iets nodig kijk om bol.com zou ik zeggen
Tamara Lagrou  | 20/12/18  09:37:13 | Winkelbeoordeling :
vriendelijke mensen, levering is altyd op tyd. de aankoop is altyd in orde. en je kan bestellen en achter af betalen ook een super survies! en altyd kortingen ben zeer tevreden over bol.com super! bij leveringen zijn ze supervriendelijk
Malika Lauwers  | 19/12/18  13:28:05 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com heeft een zeer uitgebreid assortiment,voor ieders wat wils met veel keuze mogelijkheden. De beschrijvingen en afbeeldingen zijn steeds correct van wat je daadwerkelijk ontvangt. Ook super de keuze wanneer het word geleverd. Vooral ook snel geleverd en altijd leuke acties.
Inès van der straten  | 17/12/18  20:14:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer betrouwbare site Heb er al veel besteld en komt altijd binnen de 48u binnen. De leveranciers zijn vriendelijk en de site is overzichtelijk, je vindt er altijd vanalles terug en je weet dat het betrouwbaar is. Doe zo voort zou ik zeggen
Josiane Aers  | 14/12/18  13:48:06 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer stipte levering, meestal komen de bestelde artikelen al de volgende dag toe. Ook nooit problemen wat betreft de garantie! Zeer uitgebreide keuze aan artikelen met beoordelingen van klanten. Ook goede keuze in de aflevering.
Freddy Champion  | 14/12/18  10:20:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com:een winkel voor jong en oud. Bol.com komt zijn beloftes na. Zelfs in volle sinterklaasperiode werden de deadlines gehaald. Het enige negatieve: een aankoop wordt soms gespreid geleverd . Toch zijn we uiterst tevreden!
camy Van Casteren  | 16/12/18  12:34:05 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel! Altijd op de perfecte datum afgeleverd en na retourzending heb ik altijd mijn geld terug gekregen! Je hebt een enorm aanbod aan keuzes en dit voor een verschillende prijzen! geweldig!
Kristine Van Den Eeckhout  | 17/12/18  10:58:41 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is zeker een aanrader. Ik heb er al zo een beetje van alles gekocht en ben tot nu toe altijd zeer tevreden geweest. Vlugge levering, goede prijzen, regelmatig interessante acties en daarbovenop nog cashback van CashbackDeals !
roland hensen  | 13/12/18  12:15:19 | Winkelbeoordeling :
Deze site is zeer overzichtelijk en zo uitgebreid. Je kan er zoveel op bestellen en ze hebben een zeer goede reputatie. Leveringen komen steeds zoals beschreven optijd en soms zelfs sneller. Ik kan bol.com alleen maar aanraden.
Daisy Kusseneers  | 09/12/18  09:11:45 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel, met heel uitgebreid aanbod, van boeken tot multimedia echt alles kan je hier vinden. Ook zeer goede after service. Proberen je echt zo snel als mogelijk goed te helpen. Snelle reactie via chat, waar ze al proberen je probleem op te lossen indien mogelijk.
Celine Naert  | 08/12/18  19:39:34 | Winkelbeoordeling :
word kort na bestelling geleverd. een betere webshop kunnen we niet wensen zal het zeker aanbevelen aan vrienden en familie je kan er alles kopen voor jou en oud voor iedereen een aanrader groetjes celine
Ulfrid Yeryr  | 07/12/18  09:50:13 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel. Iedere bestelling op tijd toegekomen. Ik vind hier altijd terug wat ik zoek. In verband met cashback toestanden geef ik hier maar 3 sterren omdat ik deze niet goed kan beoordelen omdat ik dit nog nooit heb moeten gebruiken.
mouiz  | 07/12/18  18:51:35 | Winkelbeoordeling :
ik gebruik deze web site voor al 2 jaar en ik heb er nog nooit 1 probleem mee gehad,deze web site is echt een aanrader en ik heb meer dan 50 bestelingen gedaan denk ik zonder 1 keer een probleem de costen zijn wat minder goed maar voor de rest is deze web site excellent
John van Luijk  | 09/12/18  13:01:42 | Winkelbeoordeling :
Supergoede webshop al heel veel besteld, supersnelle levering, altijd zeer tevreden over. Ook altijd een superscherpe prijs en als muziekliefhebber kan je er altijd je gading vinden, live album Tom petty supergoed.
Jo Goethals  | 06/12/18  16:24:59 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een grote hoeveelheid 'objecten' te koop, die kiezen soms moeilijk maken. Dankzij extra info, technische details, tot beoordelingen toe, kan elkeen zijn zin vinden. De goedkoopste zijn ze niet, maar duur al evenmin !!
Tessa Scheers  | 07/12/18  00:06:41 | Winkelbeoordeling :
Geweldige online webshop . Je kan er alles vinden . Voor groot en klein voor binnen en buiten ! Ik ben zeer tevreden en geef dit door aan meef mensen dat ze zeker eens via bol.com moeten bestellen . Super klantvriendelijk
petra nys  | 04/12/18  16:44:37 | Winkelbeoordeling :
zeer vlug levering, alles doet om de klant tevreden te stellen,zelfs pakje terug sturen gaat vlug en volledig gratis, men houdt je op de hoogte via mail wanneer het pakje zal geleverd worden, stuurt mails met producten op basis van eerdere bestellingen die in promo zijn, aanrader !
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  Footer-Banner
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Hotels.com
visit register click click