ONTVANG tot 30,00% CASHCOINS ONTVANG tot 30,00% CASHCOINS
HEMA

Expedia.be Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Expedia.be

Boek met extra korting goedkope hotels, vliegtickets, huurauto's en vakanties bij Expedia.be

Expedia.be is één van de grootste online reisbureaus. Op Expedia.be zoek en boek je ruim 88.000 hotels in meer dan 500 bestemmingen, goedkope vliegtickets, autohuur en diverse scherpe reisaanbiedingen. Combineer jouw reis, boek zowel de vlucht, het hotel als de huurauto bij Expedia.be en bespaar flink wat geld. Of je nu met vakantie gaat of op zakenreis, bij Expedia.be vergelijk en boek je online hotels over de hele wereld tegen zeer lage prijzen. Het hotelaanbod varieert van budgetaccommodaties tot vijfsterrenhotels, van zakenhotels in het stadscentrum tot romantische bestemmingen op het platteland. Twijfel je welk hotel je moet boeken? Bekijk de ruim 280.000 hotelbeoordelingen van reizigers die je zijn voorgegaan en maak je keuze.

Expedia.be Beoordelingen

Alfons de Muelenaere  | 24/02/20  19:01:31 | Winkelbeoordeling :
Heel leuk agentschap, ook al ging onze reis naar de Filipijnen bleef de medewerkster even vriendelijk en beleeft en keen intussen uit naar onze nieuwe vraagstelling. Tof om mee te werken, ga ik zeker opnieuw contacteren voor onze volgende reis. Ook doen zou ik zeggen !!!
Jurgen  | 30/08/18  14:33:54 | Winkelbeoordeling :
Expedia.be is een goede en stabiele website die een goede manier van werken geeft als je naar vakantie bestemmingen zoekt. Goede respons en ook goede prijzen. Handig om te zoeken op de website. Duidelijke omschrijving.
NADINE Van Droogenbroeck  | 12/03/19  08:57:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website waar je alle beschikbare hotels / vluchten kan vergelijken en er de beste kan uitnemen. Bij sommige moet je direct betalen , anderen zijn te betalen bij aankomst. Bij annulering krijg je je geld terug en hoef je ook geen boete te betale
Marc Gijsels  | 15/03/19  15:39:36 | Winkelbeoordeling :
Hoe bespaar je veel geld als je op reis wil gaan de oplossing is het volgende surf op de webside van Expedia.be daar krijg je een volledig overzicht van de goedkope vluchten met of zonder hotel.en dit aan de voordeligste prijs.
Kevin Sabbe  | 02/05/19  09:50:15 | Winkelbeoordeling :
Via Expedia heb ik zeer snel een reis kunnen boeken met vlucht, hotel en auto in. Omdat dit in 1 pakket was heb ik extra korting gekregen waardoor ik zeker de laagste prijs had. De volgende reis zal ik zeker opnieuw met Expedia zoeken en kopen.
Liliane Peumans  | 07/06/19  21:38:06 | Winkelbeoordeling :
Wat mij zo aangenaam heeft verrast toen ik via Expedia mijn hotel boekte is dat zij, uit pure dankbaarheid voor je trouw, de standaardprijs zomaar liefst halveren bij je volgende boeking. Dit maakt toch wel èlke klant blij, niet?
Maggy Delen  | 10/06/19  07:31:23 | Winkelbeoordeling :
Met Expedia niets dan positieve ervaringen.Met hun ruime aanbod en interessante promoties ,steeds de beste aanbieder voor uw korte uitstapjes,evenals de expeditie reizen naar alle hoeken van de wereld!
Chris DHondt  | 10/07/19  21:04:47 | Winkelbeoordeling :
Deze webwinkel is zeer handig om online aankopen te kunnen doen, is zeer klantvriendelijke en vooral klantgericht aangeboden , het is gemakkelijk om er te bestellen en ook het ontvangen, qua prijzen
Suzy Van Nauw  | 27/08/19  09:08:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tijdje geleden Expedia ontdekt en was aangenaam verrast. Het heeft een gemakkelijke zoekfunctie en je ziet in 1 oogopslag alle beschikbare opties met de prijs. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt
Vancoillie KRISTOF  | 15/09/19  00:13:34 | Winkelbeoordeling :
voor een heerlijke vlucht naar het land van jou gedachten dan ben je zeker aan het juiste adres bij expedia,heb er ook eens op geloert en heb er de reis voor ons trouw kunnen vastleggen aan een betaalbare prijs dus mensen weker eens bezoeken deze site veel sucses mvg kristof en celine
Carolien Valkenburg  | 08/11/19  10:21:17 | Winkelbeoordeling :
zeer aangename website en erg duidelijke te gebruiken met keuzes voor hotel of vliegticket met hotel nog aantrekkelijker in prijs. Ik gebruik deze website regelmatige en alles verloopt vlotjes en goed,
Daisy Neef  | 17/05/19  19:30:22 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden van, is echt een super handige site die voor jou de goedkoopste opties weergeeft. Heel handige site, neem zeker eens een kijkje als je een reisje/vluchten wil boeken aan voordelig tarief
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,20% CashCoins
Ontvang tot €35,- korting bij Unigro
Code:Z20442E
ONTVANG tot 30,00% CASHCOINS ONTVANG tot 30,00% CASHCOINS
Aanbieders.be - Energie
visit register click click