ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com BookSpot

Zalando Lounge Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Zalando Lounge

Zalando Lounge biedt exclusieve merken aan exclusieve prijzen

Zalando Lounge is de shopping club van de alomgekende webshop Zalando. Elke dag vind je er talloze deals en exclusieve merken aan onklopbare prijzen, soms tot 75% goedkoper dan elders. Hun ruime aanbod varieert van kledij voor het hele gezin, lingerie, accessoires, schoenen, sport en zelfs huisartikelen.

Zalando Lounge Beoordelingen

vicky wouters  | 09/06/19  15:11:08 | Winkelbeoordeling :
correcte afhandeling van zowel bestellingen als retouren , zeer tevreden van zalando lounge , toffe koopjes en veel afwisseling , altijd de moeite om eens een kijkje te nemen ! ondertussen vaste klant :)
idemo  | 08/06/19  12:25:16 | Winkelbeoordeling :
Aangename webshop voor wie van een goede deal houdt. Kwalitatieve producten aan een fractie van de originele prijs. Een echte aanrader als u het aan mij vraagt. Ik zal hier zeker opnieuw kopen. Top!!!
Maggy Delen  | 24/05/19  14:47:18 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over de Zalando Lounge! De leukste aanbiedingen ook en dit van mijn geprefereerde artikelen Waaronder talrijke nieuwigheden die de meeste online winkelaanbiedingen overtreffen Kortom ,Zalando Lounge is een sterke aanbeveler!
Benthe Senders  | 22/05/19  18:53:31 | Winkelbeoordeling :
TOP webshop! Steeds leuke stuks van high end merken voor een nog leuker prijsje, wel snel zijn want er zijn niet veel maten beschikbaar en als je niet gelijk gaat kijken op het moment dat de actie online komt dan staan er al veel stuks gereserveerd jammer genoeg.
jurgen schellekens  | 22/04/19  12:54:51 | Winkelbeoordeling :
prima site als je veel kleren en andere dingen koopt je kan je vrienden lid maken waardoor je korting krijgt en alsook kan je cashbacks verdienen , het is gewoon prima site om vanalles en nog wat te kopen .
WILFRIED VAN DROOGENBROECK  | 18/04/19  07:38:54 | Winkelbeoordeling :
Op zalando lounge kan je zeer goede koopjes realiseren van zeer grote merken. Soms heb je kortingen tot 75 procent. De levering is zoals bij zalando ook zeer snel. Terug sturen , wanneer een item niet past , is ook zeer goed en kosteloos.
Patrick Vanacken  | 15/04/19  20:12:14 | Winkelbeoordeling :
De beste koopjes kun je hier online vinden voor een goede prijs , ook op de website is het handig en heeft veel informatie voor de klant. Ook de verzendkosten zijn helemaal niet duur. Ook een uitgebreide aanbod aan prijzen en bonussen en kortingen .
Nicky De kerpel  | 15/04/19  02:12:10 | Winkelbeoordeling :
Top merken met grote kortingen. Zeker een aanrader als je modebewust bent en graag merken draagt . Man of vrouw voor ieder wat wils. Er zijn ook altijd toffe accessoires te vinden
Luc Van den Broeck  | 07/04/19  16:28:49 | Winkelbeoordeling :
leuke spullen met mooie kortingen , ik vind het een hele beleving om op de zalando lounge rond te hangen en koopjes te zoeken , dit is dan ook een van mijn favoriete online shops ! doe zo verder zalando lounge !
Sveta  | 01/04/19  01:33:02 | Winkelbeoordeling :
Nog nooit slechte ervaring gehad. De klantenservice is goed bereikbaar en helpt graag bij problemen. Zonder problemen kunnen terug sturen. Terugbetalingen via PayPal worden snel gedaan. Bedankt Zalando Lounge ik ben dik tevreden!
Guy M  | 22/03/19  00:18:10 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig koop ik via Zalando Lounge artikelen en ben altijd zeer tevreden. Het aanbod en de customer service van deze website zijn excellent. De variatie van aanbiedingen zijn iedere week groot.
Guido De Roose  | 21/02/19  23:02:29 | Winkelbeoordeling :
Drie paar klasse modieuze schoenen , gemaakt in Portugal voor nog geen 100 Euro ,als dat geen koopje is .Met op de koop toe ,weekend-actie : gratis verzenden . Ze passen echt perfect . Meer kunnen mijn voetjes en portemonnee niet verlangen .
Saskia Callewier  | 26/01/19  10:12:38 | Winkelbeoordeling :
een leuke webshop waar je heel veel verschillende merken bijeen hebt voor iedereen van de family. Vaak krijg je ook nog mooie kortingen in vergelijking als je het in de gewone winkel besteld. Wanneer je iets besteld wordt het meestal binnen de twee dagen thuis geleverd.
gael dias  | 25/01/19  15:55:13 | Winkelbeoordeling :
zalando verkoopt schoene, kleidj, sport, van diverse merken. Retour kan kosteloos gebeuren, gewoon pakket afgeven in een bpostpunt. verznedning van een pakket duurt 2-5 werkdagen,; sneller kan ok met een express levering.
Jennifer Schürmann  | 27/01/19  09:32:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer interessante aanbiedingen van verschillende luxueuze of betaalbare merken. Elke dag krijg ik een mail van Zalando Lounge met de dag en uur dat de aanbieding online komt. Het enige nadeel is dat je je bestelde artikels opsturen nadat de aanbieding afgelopen is
Jurgen  | 14/01/19  07:54:33 | Winkelbeoordeling :
de zalandolounge website is een zeer aangename en leuke aanvulling aan het nu al zeer ruime zalando assortiment. op de zalandolounge website kan je nog beter je keuze maken en kopen wat volledig jouw smaak is
Briggitte Happe  | 11/01/19  16:49:12 | Winkelbeoordeling :
vind ik een hele goede gemakkelijke site zo warm de bestellingen die je doet zijn snel bij u thuis en de service is heel goed en de prijzen zijn voor ieder wat wils ik heb het met de feestdagen tegen mijn familie verteld
Heidi Roerbert  | 05/01/19  12:22:15 | Winkelbeoordeling :
steeds tevreden en op tijd geleverd retour is daar geen probleem, steeds netjes geld terug gekregen heel veel keuze voor jong en oud, moet mij echt inhouden om niet te veel te bestellen een echte aanrader, snel makkelijk, en leuke kledij
Sofie  | 27/12/18  19:50:03 | Winkelbeoordeling :
De app is geweldig! Het is heel gemakkelijk om op deze app te shoppen. Ik heb al heel wat toffe spelletje gekocht en het is eenvoudig om terug te verzenden. Het is ook nog zeer goedkoop. En u vindt hier alle topmerken!
Daisy Neef  | 20/12/18  08:37:00 | Winkelbeoordeling :
Het is een heel aangename webshop, je kan er heel goed alles per categorie bekijken. Alles is heel gemakkelijk terug te vinden en de prijzen zijn zeer democratisch en correct. Verder is het aanbod ook zeer breed en is er per categorie zeker voldoende keuze.
Vancoillie KRISTOF  | 19/12/18  10:46:18 | Winkelbeoordeling :
top website. je kan er alles vinden voor in de kleerkast. voor jong en oud . na bestelling word het rap geleverd aan huis zal zalando zeker en vast aan vrienden en familie aanbevelen met vriendelijke groeten
Kim Streux  | 19/12/18  19:32:06 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel geregeld bij Zalando Lounge en nog nooit teleurgesteld! Altijd snelle en correcte levering. Ook de opvolging van je pakketje is heel correct en up to date. Super leuke website en altijd heel leuke acties en goede kortingen.
Sandra Vanhout  | 13/12/18  10:51:07 | Winkelbeoordeling :
Mooie producten , alle merken en prijzen . Goede service en na service en zeer overzichtelijke en makkelijke webshop. Je wordt tijdig van de deals op de hoogte gebracht zodat je in alle rust kan bekijken en vergelijken met andere shops
Kristine Van Den Eeckhout  | 19/11/18  10:04:23 | Winkelbeoordeling :
Bij Zalando Lounge heb ik al zeer toffe kledij gekocht en leuke accessoires aan schappelijke prijzen. Veel keigoede promoties en goede kwaliteit. Bovendien gebeurt het verzenden en eventueel terugsturen zeer vlot.
Stef Abts  | 11/11/18  17:13:28 | Winkelbeoordeling :
De bekendste kledijwinkel online. Hun aanbod is gigantisch voor ieder lid van het gezin is er een groot assortiment beschikbaar, van jong tot oud. Vlot bestellen hier. Over retoureren wordt niet moeilijkgedaan.
Tania  | 06/11/18  14:31:04 | Winkelbeoordeling :
Super-content en tevreden klant, ben ik !!! Shoppen bij Zalando Lounge is steeds 'n feest ! Leuke, betaalbare artikelen, en prima verzending ! TOP !!!! Ik ben fan ! En ik bestel zeer zeker vaker ! BEDANKT Zalando Lounge !
Werner Verschueren  | 03/11/18  18:05:56 | Winkelbeoordeling :
Zalando Lounge heeft uitstekende promoties van gekende merken aan verminderde prijs, bestellen is heel eenvoudig, betalen zeker en de verzending is top en heel snel. De service die zalando Lounge heeft is dik in orde
Natacha Aquino  | 03/10/18  12:25:29 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooi schoenen jassen en handtassen aan een goede prijs en zeer goede kwaliteit kan er niks slechts van zeggen ben zeer tevreden en je bestellingen worden ook op tijd geleverd prima zo doe zo verder zou ik zeggen
charlotte  | 18/09/18  09:08:48 | Winkelbeoordeling :
Zalando lounge biedt heel veel leuke merkkledij aan zeer interessante prijzen! Je moet het wel altijd een beetje in de gaten houden om te zien wanneer er een actie komt die interessant is voor jou, maar dan kan je echt een goede deal doen!
Elise Laureys  | 26/08/18  15:22:05 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle service, de retourzendingen gaan uitstekend! De modellen op foto geven soms een verkeerd beeld over de kwaliteit van de stof, kwalitatief gezien is de prijs te hoog voor zulke kleren! schoenen zijn geen aanrader
filip van de voorde  | 24/08/18  05:14:23 | Winkelbeoordeling :
deze site is top merken a volante aan, ja laat maar zeggen, dumping prijzen bestellen en de volgende dag in huis. verzending gratis en ook nog een gratis retourneren wie doet beter ?? van mij een dikke 10 op 10
Sophie Moens  | 07/07/18  11:14:33 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een aantal merken leren kennen via Zalando Lounge en was verrast van hun kortingen. Ben lid sinds vorig jaar en intussen al over de 20 bestellingen gedaan. Elke dag kijk i,k maar probeer niet elke dag te bestellen, maar sommige deals kun je gewoonweg niet laten schieten!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 4,00% CASHCOINS LampenLicht.be Greetz.be
visit register click click