JBC

zooplus Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over zooplus

Bestel al je dierenbenodigdheden en diervoeding met korting bij zooplus, dé online dierenwinkel van België!

zooplus is dé online-dierenwinkel. Het assortiment biedt ruime keuze met meer dan 7.000 producten voor honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. De website is opgedeeld in aparte dierenwinkels, zoals een kattenwinkel, hondenwinkel, aquariumwinkel en een knaagdierenwinkel.

zooplus Beoordelingen

Sare Vanhees  | 21/01/19  12:34:20 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vaak hondenvoer gekocht via zooplus. Ze hebben een zeer ruim aanbod en de levering gebeurde altijd zeer snel en correct. Ze bieden gratis verzending aan vanaf 29€, wat niet een extreem hoog bedrag is. Hier zit je als snel aan als je hondenvoer koopt. Ik ben hier zeer tevreden over.
Els Bormans  | 04/01/19  19:52:32 | Winkelbeoordeling :
Bij zooplus is de prijs/kwaliteit altijd heel goed. Ze hebben een uitgebreid gamma producten voor een groot aantal dieren. De bestelling loopt zeer vlot. Voldoende betalingswijzen. Zeer snelle levering.
sigrid daems  | 27/12/18  22:55:43 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze in dierenbenodiigdheden en voeding. Steeds alle artikelen voorradig. Vlug geleverd zelfs op zaterdag. Bonuskorting van 5% bij iedere bestelling en vele promoties en proefpaketten voor een prijsje.
Andy Pipelers  | 28/12/18  09:36:25 | Winkelbeoordeling :
Dierenvoer voor dierenartsen heeeeeel wat goedkoper hier en ook vrij te krijgen. Vanaf 29 euro gratis verzending waar je snel aan zit toch. Ook erg snelle verzending waarbij je pakket binnen de twee vaak al aankomt.
Emma mumschoot  | 14/12/18  14:05:08 | Winkelbeoordeling :
super aanbod voor de diertjes ! een echte aanrader, ik ga hier zeker nog kopen en iedereen die dieren heeft aanraden hier een bestelling te plaatsen. ruim aanbod en goede dienstverlening. mooie winkel
Naert Celine  | 11/12/18  14:41:56 | Winkelbeoordeling :
voor huisdieren en toebehoren heeft zooplus voor elk dier wat wils van klein meisje tot honden. raad ik zeker aan aan familie en vrienden is een top winkel zoek je nog iets voor de feestdagen ga naar zooplus voor je huisdieren met vriendelijke groetjes celine
C Meersch  | 10/12/18  09:36:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 4 kleine hondjes op leeftijd, 3 poezen op leeftijd en een grote hond van 5 jaar. Ik bestel hier gewoon alles omdat het aanbod zo ruim is, de prijzen zo interessant en de service snel. Het wordt ook aan huis geleverd dus allemaal plus punten! Echt aan te raden
nathalie maes  | 08/12/18  16:56:21 | Winkelbeoordeling :
de website van Zooplus is uitgebreid, je vind er heel veel terug, de acties zijn steeds voordelig, je spaart ook punten bij elke aankoop. Bestellen is eenvoudig, betalen zeker, verschillende mogelijkheden, de verzending is supersnel
naert celine  | 08/12/18  05:44:11 | Winkelbeoordeling :
zeer mooie winkel met zeer ruime keuze aan benodigdheden voor elk dier zowel groot als klein.zeer goede prijzen en zeer vriendelijke service met alle uitleg die je vraagt.zeker een aanrader voor elke dierenvriend grtjs
Koen Schoolmeester  | 03/12/18  19:21:09 | Winkelbeoordeling :
Goedkope en kwalitatieve produkten...zowel voor hond, kat en andere huisdieren. Grote keuze in een zeer ruim gamma van alles wat je lievelingsdier mag wensen. Veel verschillende betaalmogelijkheden en altijd vlug aan huis geleverd door PostNL. Doe zo voort !
Lilane Peumans  | 23/11/18  18:40:54 | Winkelbeoordeling :
Met Zooplus ervaarde ik alleen maar positiefs, ze zijn niet alleen goedkoop maar leveren ook vrij snel. Als je voldoende in één order bestelt, vervallen de verzendkosten automatisch, Zooplus is volstrekt aan te raden voor al uw dierenvoeding!
Frieda Wauters  | 08/11/18  19:25:22 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is zooplus de site voor huisdieren benodigdheden. Heb verschillende site's vergeleken en zooplus is echt wel de goedkoopste . Het is niet alleen de goedkoopste site maar ook het gemak van thuis levering is geweldig en bijzonder vlug geleverd.
Marieke Gysemans  | 10/11/18  20:38:14 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. Erg overzichtelijk om te winkelen en je vind er voor elk dier wel wat. Ook nooit problemen gehad met levering, soms een dagje later maar kan dan komen door omstandigheden. Verder nooit geen probleem gehad. Nu bestellen we der voor onze hond en ze is blij met wat ze krijgt
Bianca Van der taelen  | 07/11/18  08:16:02 | Winkelbeoordeling :
groot aanbod voor elk soort dier..snelle levering. levering wordt goed verpakt.bij elke levering zit een blad bij voor als er problemen zijn om terug te sturen.niet tevreden geld terug.ik ben zekers een fan
Daisy Neef  | 31/10/18  09:59:44 | Winkelbeoordeling :
Een heel fijne webshop waar je alles meteen kan terugvinden! De webshop heeft zeer voordelige en democratische prijzen; en een groot aanbod ter uwer beschikking. Kortom, hier vind je zeker en vast wat je zoekt!
Natacha Aquino  | 27/10/18  07:32:45 | Winkelbeoordeling :
Super leuke dieren spullen snoepjes eten leibanden halskettingen noem maar op ook leuke manden in alle maten en krappalen voor katten echt dikke pluim kom er super graag vond altijd wel iets
Marcel Naeye  | 23/10/18  07:28:24 | Winkelbeoordeling :
Prima webside : betrouwbaar, vlot van bestelling& snelle levering. Absolute aanrader. Wat voorgesteld werd, beantwoordde aan het geleverde. Er werd per mail een verzendingsbericht verzonden en de levering kon 'gevolgd' worden.
Briggitte Happe  | 21/10/18  11:09:59 | Winkelbeoordeling :
ik ben te vrede van de site het is gemakkelijk en ze hebben alles de kwaliteit is zeer goed en de bestellingen die je doet zijn er snel bij u thuis dus de service is duidelijk heel goed ik heb aangeraden aan iedereen die ken
Kim De Block  | 17/10/18  12:02:59 | Winkelbeoordeling :
een snelle en correcte levering!!!! steeds scherpe prijzen en koopjes!!!! altijd kwaliteits producten!!! en een ruim aanbod voor uit te kiezen!! een zeer overzichtelijke website!! makkelijk om te betalen en factuur overzichtelijk!
Saskia Callewier  | 04/10/18  14:57:02 | Winkelbeoordeling :
een leuk dierenwinkel waar je alles vindt voor de verzorging van de huisdieren. Het leuke eraan is dat ze een grote assortiment hebben waar je kan uit kiezen. hoe meer je koopt hoe meer voordeel je doet. snelle levering
Chelsea Cooreman  | 06/09/18  10:40:37 | Winkelbeoordeling :
1 van de beste en goedkoopste dierenwinkel met heel erg veel keuze uit voeding, speeltjes en dergelijke. Zeker eens langs gaan! Hun webshop is ook een aanrader :) daar kan je bepaalde producten goedkoper vinden.
Leen Walschaerts  | 11/08/18  21:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier altijd eten voor onze kater omdat het gemakkelijk, goedkoper en snel is. Zo heb ik altijd een grote voorraad in huis zonder dat ik er zelf voor naar de winkel moet gaan en daarbij beroep moet doen op andere mensen aangezien we zelf geen auto hebben.
Benthe Senders  | 08/08/18  08:48:22 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je nodig hebt voor je trouwe viervoeter is hier te vinden aan schappelijke prijzen. Leuke bijkomstigheid dat je nog geld verdiend door er te shoppen via ladycashback! 2 vliegen in een klap dus!
Petra Luyckx  | 29/07/18  14:01:33 | Winkelbeoordeling :
Alle producten die je nodig hebt met uitgebreide omschrijving en zeer goede prijzen. Levering gaat snel en is steeds correct. Je kan bovendien punten verzamelen die je kan inwisselen voor leuke producten.
Dirk Huygen  | 16/04/18  04:39:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met tal van akties en kortingen. Er word een goede service aangeboden die zorgt dat jouw huisdier het juiste materiaal krijgt. Ook online kan je duidelijk terug vinden wat u huisdier nodig heeft.
Gerrit  | 06/04/18  20:42:13 | Winkelbeoordeling :
De zooPlus web winkel kan je alles voor je dieren kopen uit een heel uitgebreid aanbod. De aangekochte dieren artikelen worden bij je thuis bezorgd. De kwaliteit, service en garantie zijn goed geregeld.
Gerd Winkler  | 07/04/18  19:49:05 | Winkelbeoordeling :
zoo plus is een waar paradijs voor elke dierenliefhebber!!! Je vind er namelijk alles van voor je trouwe viervoeter, je speelse poes, je fluitende vogel, je allerliefste langoor konijn, tot elke vis en ga zo maar door
Sandra Van den Haenaut  | 05/04/18  22:37:12 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, hondje is telkens blij met een prefecte levering van zijn lievelingseten en speeltjes. Altijd voordeling en gemakkelijk winkelen bij zooplus. Een aanrader voor elke dierenliefhebber!! Leuk om punten te sparen om zo nog een extratje erbij te krijgen.
valerie  | 27/03/18  19:56:07 | Winkelbeoordeling :
heel goede website, alles is heel overzichtelijk opgemaakt. je vindt er alles voor honden, katten en knaagdieren. jammer genoeg is niet alles voor paarden beschikbaar. Iets wat voor mij persoonlijk heel leuk is, dat zijn de bonuspunten. gewoon helemaal top
Jan Desutter  | 28/03/18  08:27:05 | Winkelbeoordeling :
Deze dieren winkel is gewoonweg top, snelle verzending.. prijs kwaliteit uitstekend.. klanten service super!! gewoonweg de winkel voor uw huisdier!! nu en dan doen zij ook nog een acties bovenop de nu al lage prijs..
Bert verlinden  | 12/03/18  19:44:54 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop waar ik mijn gading kan vinden om producten voor mijn hond te vinden.Ik vind de prijs niet echt de laagste maar het bestellen vanuit mijn luie zetel is wel heel gemakkelijk en gebruik ik dan ook vaak.
Amie0069 anthonis  | 07/03/18  08:44:15 | Winkelbeoordeling :
Mijn hond ziet mij de laatste tijd nog zoveel liever sinds ik de voordelige webshop van Zooplus ontdekt heb, en zijn dubbele bonuspunten-actie op de app. Handig en snel thuis besteld en Flory eens zo tevreden!
Katleen De Leebeeck  | 22/02/18  19:34:21 | Winkelbeoordeling :
super aanbiedingen en een super service echt tevreden klantje en hondje. 1x gehad dat de hondenvoer zak beschadigd was door b post dit gemeld met foto erbij en direct 50% van het totaal bedrag terug gekregen, als dat geen service is!!!!
Marc Gijsels  | 21/02/18  14:20:12 | Winkelbeoordeling :
Zooplus de online dierenwinkel met producten voor honden, katten, knaagdieren,reptielen, vissen, vogels en paarden en dit aan de laagste prijzen.En tenslotte om u te bedanken voor uw loyaliteit als klant geeft zooplus kortingscodes.
Cat Vliegen  | 11/01/18  16:28:00 | Winkelbeoordeling :
vlugge verzending, veel keuze uit leuke en/of nuttige producten, goede prijzen geregeld leuke acties voor alle klanten, vaak mooie kortingen en aanbiedingen om je huisdier gezond te houden en te verwennen
Lois Himpe  | 09/01/18  05:23:27 | Winkelbeoordeling :
Maandelijks bestel ik hills s/d steeds ben ik tevreden. En al zeker weet ik hun spaarprogramma te waarderen. Maw doe zo verder wij blijven alvast onze maandelijkse bestellingen plaatsen. Jullie hebben een ruim assortiment
Zoe De Backer  | 09/01/18  10:03:18 | Winkelbeoordeling :
Deze website is een van de echte aanraders voor dierenliefhebbers. Er is een groot assortiment aanwezig waaruit je kan kiezen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst duurt het niet lang vooraleer je bestelling bij je thuis aankomt! Een echte aanrader
Kevin Missiaen  | 10/12/17  08:52:40 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig voeding voor me konijn en het is zeker de moeite waard om op zooplus te bestellen het is een goede en zeer snelle service. De klantendienst is ook altijd zeer vriendelijk. Ik vind het een goede shop voor alles voor je dieren
Caroline Van Den Rul  | 07/12/17  08:16:34 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst in lange tijd bestelde ik nog eens iets bij Zooplus... De kwaliteit van de producten, ook de huisproducten (!!) is steeds goed. En je betaalt er een pak minder, dan dat je het in je buurtwinkel haalt. Een aanrader!
Diana Janssens  | 03/12/17  10:17:45 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden over Zooplus! Je vind artikels die goedkoper zijn dan in de winkels en binnen de week zijn ze geleverd! Heb ooit 2 maal een artikel gehad die stuk was en bij het ene werd het gewoon vervangen en bij het ander had ik mijn geld terug!
Kerensa Techel  | 01/12/17  08:20:06 | Winkelbeoordeling :
Hier kan je koopjes doen. plus de spaarkaart er bovenop. In vergelijking met de gewone winkels een groot verschil, plus nog eens thuis geleverd. Geen twijfelen aan, bestellen en verwennerij voor de beestjes! Toppie!
Nakee  | 18/11/17  08:57:06 | Winkelbeoordeling :
Toffe producten, snelle service. Prijs in verhouding kwaliteit zeker in orde. Goede informatie van de producten, goede service van de klantendienst indien het artikel niet voldoet. Bestel regelmatig en ben nog niet teleurgesteld.
Savannah De Smet  | 19/11/17  11:42:15 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel veel op zooplus en het is altijd optijd en heel aangekomen. Ik ben zeer tevreden van deze klantenservice en de vriendelijkheid. De prijzen op zooplus schillen wel van prijs dan tegenover in de winkel. Op de site vind je vaak wat je zoekt tegen een veel goedkopere prijs.
Lydia Delaere  | 13/11/17  21:01:34 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super tevreden over zooplus. Het is goedkoper of in een dierenwinkel hun producten. Ze hebben al de merken wat top is. En de verzending is hoe het aangegeven is. Wat ook top is dat je punten kan sparen en dan iets kan uitkiezen.
Shana Duncan  | 30/10/17  14:02:58 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een heel overzichtelijke site. Je kan er bijna alles voor je huisdier bestellen. Het is ook goedkoper dan in de winkels vind ik, alsook is de verzending snel en goedkoop. Goede aanrader voor je huisdier
Maaike Sels  | 18/10/17  05:21:07 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid assortiment dierenvoeding en andere benodigdheden voor je huisdier, een leuke webshop. Regelmatig toffe aanbiedingen en kortingen. Snelle en correcte levering.
ines lestaeghe  | 21/09/17  16:13:54 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is heel zeker een echte aanrader heb er al reeds heel veel besteld voor mijn huisdieren kwaliteit en prijs is zeker goed gemakkelijk dat je alles online kan bestellen en thuis geleverd krijgt heb al altijd alles op tijd ontvangen dus zeker een aanrader voor iedereen met huisdieren
petra lonneville  | 19/09/17  10:33:30 | Winkelbeoordeling :
zooplus daar vind je echt alles voor je dier en het is gemakkelijk om te bestellen en de bestelling krijg je redelijk vlug thuis gestuurd.altijd in orde nog geen problemen mee gehad.je hebt er een heel ruime keuze en je vind er alles voor je dier
Johanna Andriessen  | 15/09/17  15:47:51 | Winkelbeoordeling :
Ongelooflijk snel en in orde! Twee katten, de een te vet, de ander heeft reuma, dus beiden aparte voeding! Zeer duidelijke en toegankelijke website, betalen is eenvoudig en snel. Vanaf nu altijd bij zooplus bestellen. Eén ding is jammer: in België mogen bepaalde vlooienbandjes niet leveren!
Stefanie Commeene  | 16/09/17  12:53:06 | Winkelbeoordeling :
Mijn katten hebben speciale voeding nodig, die kan ik hier vlot bestellen en leuk dat je punten spaart en zo iets extra kan kopen voor je diertjes. Heel tevreden over zowel de leveringstijd, correctheid en prijs.
Dominique Bruyndonckx  | 13/09/17  07:52:58 | Winkelbeoordeling :
HET plezier voor mens en dier, Zijn heel erg vriendelijk en je vindt er zowat alles om u troeteldier in de watten te kunnen leggen. En ze zijn nog een niet duur ook niet.Het personeel is dan ook heel vriendelijk en staan u steeds met raad en daad bij. een echte aanrader dus,deze shop.
Yannic Depasse  | 12/09/17  10:43:51 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, prijs kwaliteit is top leveringstermijn perfect, je kan alles op de voet volgen, je word op de hoogte gehouden van wat er met je bestelling gebeurt, cash counsel komen er snel bij, 100% tevreden. een heel uitgebreid gamma
Pollet Eddy  | 12/09/17  11:43:44 | Winkelbeoordeling :
Win zijn zeer tevreden over ZooPlus, snelle levering en zeer goede prijzen met daarboven op nog spaarpuntjes die je kan inruilen voor allerhande dierenzaken. Vandaag besteld.... morgen thuis geleverd.
Christine Backer  | 11/09/17  15:55:57 | Winkelbeoordeling :
toffe site, overzichtelijk en heel goed van prijs ! Prima leveringen, steeds in orde. Tof met het spaarplan en de kortingen ...Regelmatig afwisselende interessante promoties ....leuke nieuwsbrief, zonder al te veel rommel erin.
Bart Tilkens  | 12/09/17  08:18:58 | Winkelbeoordeling :
zeer goede shop. snelle levering,overzichtelijke site en gebruiksvriendelijk, veel keuze aan voeding goede prijs/kwaliteit. zeer zeker aan te raden. wel gebruikt zonder de cashback was foutje van mij
Nancy Taeymans  | 10/09/17  08:19:58 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, prijs kwaliteit is top leveringstermijn perfect, je kan alles op de voet volgen, je word op de hoogte gehouden van wat er met je bestelling gebeurt, cash counsel komen er snel bij, 100% tevreden
Marleen Ghesquiere  | 10/09/17  13:54:18 | Winkelbeoordeling :
zooplus, een zaak waar je welkom bent. Zowel groot en klein. Er is een ruim assortiment aanwezig. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij een keuze wordt je steeds geholpen door klantvriendelijk personeel
Martine Bracke  | 10/09/17  16:28:42 | Winkelbeoordeling :
snelle levering, goedkoper dan in de winkels, je vind er produkten die alleen maar verkrijgbaar zijn bij dierenartsen aan betere prijzen, een groot assortiment, klantvriendelijk, snelle reactie, een topteam
Milly Kok  | 01/09/17  16:35:48 | Winkelbeoordeling :
Zooplus zo'n breed assortiment voor honden , katten en andere huisdieren, dat je er alles voor je lieveling'en) vind. Ook wat betreft voer, zoveel varieteit mèt veel uitleg over de ingredienten. Wat hondenbrokken als maaltijd zou moeten zijn, vind mijn hond de lekkerste hondensnoepjes!
Jessica moreels  | 27/08/17  21:41:42 | Winkelbeoordeling :
Zooplus. Zeer tevreden over. Ik bespaar er geld door. Dikwijls maar kilo hondeneten gratis op de zak. Plus je spaart punten voor een gratis cadeau. Vlugge verzending ook. Steeds al tevreden over geweest nog nooit klachten van gehad.
Natacha Aquino  | 02/07/17  08:19:23 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke spullen voor dieren mijn kat haar krappaal bij jullie online besteld alles wat je je maar kunt inbeelden voor dieren doe zo verder super site met vriendelijke groeten aquino natacha xxxxxxx
patricia hoste  | 16/06/17  08:49:38 | Winkelbeoordeling :
heel content, ik koop er reeds jaren voor mijn lieve engeltjes, als er iets stuk was door het transport, enkel een foto opsturen naar zoo plus en het werd onmiddellijk opgelost. Nu wordt het verzonden via belgische post en de levering duurt ietsje langer dan vroeger
Louis Peeters  | 11/06/17  06:37:48 | Winkelbeoordeling :
zeer goede en snelle afhandeling van de orders en de laagste prijzen inzake dierenvoeding plus zeer ruime keuze; Ook zeer gemakkelijke webside om mee te werken; en voor een luttele bijdrage krijg je nog een jarenlange 5% korting plus is de verzending helemaal gratis al je een gewone bestelling hebt
Marie  | 10/06/17  09:19:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden. Wij hebben een kat, zij heeft dieetvoeding urinary stress en caloriereduced, dit is veel goedkoper dan bij de apotheek (7€ goedkoper). Ook andere artikelen voldoen aan onze wensen
Jean-Marie Criel  | 10/06/17  21:21:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant, en mijn bestellingen zijn steeds met zorg geleverd. Omdat ik kies voor 'betaling vooraf', moet ik wel rekening houden met een wachttijd van circa 5 dagen tussen de bestelling/betaling en de levering.
Peggy Paelinck  | 12/06/17  09:09:03 | Winkelbeoordeling :
Al heel veel bestellingen gedaan en altijd super artikelen en een super snelle service. Ik ben zeer te vrede van de producten en van de service en altijd correct ook bij terug sturen altijd super snel je geld terug .
Johan V  | 10/06/17  09:17:07 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede uitleg op de website, veel goedkoper dan de meeste online winkels en gewone winkels. Heel gemakkelijk om te bestellen en binnen de 2 werkdagen geleverd aan huis. Ik raad deze site om alles wat betreft een dier aan te kopen
nadia santy  | 03/05/17  07:55:43 | Winkelbeoordeling :
snelle service en super kwaliteit. gemakkelijk bestelsysteem en opvolging van de status van de bestelling en levering. een aanrader, zeker voor België. zeer snel geleverd. en goedkoop..... plus je krijgt er nog eens cashbacks voor, win win situatie :-)
Nina Wagenaer  | 01/05/17  13:23:32 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen hier altijd onze voeding voor onze hondjes. Ook regelmatig speeltjes, snoepjes, ... Deze worden altijd goed bezorgd en toen er een vertraging was hebben wij zonder te vragen een kortingscode gekregen op onze volgende bestelling.
Diana Van Nunen  | 03/04/17  11:36:27 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is de site voor het kopen van honden en kattenvoeding, de site zelf is heel gemakkelijk te gebruiken, en na vergelijk met andere site' s is de voeding stukken goedkoper. Het wordt ook heel snel en goed verpakt geleverd. Met andere woorden TOP
Helena Pietercil  | 22/03/17  09:03:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt dat deze shop heel veel voor dieren heeft en aan zeer betaalbare prijzen. Ook de levering is snel bij u thuis, en zeker als je in het buitenland woont. Het kwaliteit van de producten zijn super en zeker geschikt voor ieder huisdier
Marianne De Waegemaeker  | 17/03/17  15:23:17 | Winkelbeoordeling :
goede winkel ,prijzen zijn heel aantrekelijk en meestal gratis verzending een ruime keuzen voor je dieren. Ik heb er meermaals bij gekocht altijd tevreden ,krabpalen zijn veel goedkoper dan bij anders bekende dierenwinkels.
 | 19/03/17  12:01:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer leuke webshop en zeer voordelig. Leuk spaarprogramma en snelle levering. Zeker de moeite waard.
Heidi De Maeyer  | 13/03/17  10:07:02 | Winkelbeoordeling :
bij deze bestelling minder tevreden over de snelheid van de levering. anders binnen de 4 dagen steeds in ons bezit en nu meer dan 7 dagen moeten wachten met als resultaat dat ik ergens anders eerst eten moest halen voor ons lieve meid
Ria van Delen  | 14/03/17  12:12:32 | Winkelbeoordeling :
leuke grappige gezellige en voor al dier vriendelijke site ik heb zelf hondje en heb er leuke dingen gevonden als mijn situatie thuis het toe laat ga ik zeker bestellen ik verheug mij er nu al op vooral omdat je vaak leuke dingetjes erbij krijg
Miguel Menendez  | 12/03/17  12:38:11 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is echt een aanrader om bij hen te bestellen. En Zijn snel bij levering. Hun klantendienst is ook top. Dus mensen als Julie dierenspullen nodig hebt is zoo plus Echt aanrader. En niet vergeten via site van nucash bestellen. Dan be spared Julie.
Sarah Willem  | 13/03/17  10:53:54 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu al een paar keer besteld via Zooplus en ben heel tevreden. Goeie producten (incl de merken die we al kenden) en leuke promoties. De levering gebeurt heel snel en nog nooit schade gehad. Een aanrader voor elke dierenliefhebber en eigenaar!
MARIA OOSTVOGELS  | 01/03/17  08:01:31 | Winkelbeoordeling :
goede,duidelijke en eenvoudige webshop; hier vind je alles terug voor je lievelings dier. van eten tot speelgoed en binnen of buiten hok. veel keuze en scherpe prijzen plus het gemak om thuis te laten leveren
Shana Vandorpe  | 26/02/17  10:37:58 | Winkelbeoordeling :
ruim aanbod maar niet zoals zelf beweren steeds voordelige prijs .. ben voor vele producten die zij in hun aanbod hebben toch bij verschillende andere dierenzaken goedkopere prijzen tegen gekomen voor idem zelfde producten
Gaëlle Lambert  | 15/02/17  12:02:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een grote dierenliefhebber en daar hoort niet alleen de juiste voeding maar ook af en toe wat speelgoed, nieuwe leiband en hygiëne bij! Bij Zooplus ben je daarvoor aan het juiste adres, dier groot of klein, ALLES is er te vinden.
Kristine Van Den Eeckhout  | 23/01/17  18:54:47 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is dé online dierenwinkel ! Hier moet je zijn voor voeding en alle benodigheden voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels en paarden. Lage prijzen met dagelijkse promoties. Een aanrader !
Wilms Heidi  | 20/01/17  16:15:15 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is een super gemakkelijke en vele voordelige winkel/ internetshop tegenover de gewone dierenwinkels. Je kan er drierenvoeding tegen zeer voordelige prijzen. Ik heb er al veel besteld en het wordt ook altijd snel geleverd.
paula kurten  | 08/01/17  17:55:26 | Winkelbeoordeling :
vrienden doen dit al geruime tijd , heb het enkele maanden geleden ook voor de eerste maal gedaan en ben super tevreden; ruime keuze , super acties en zeer interessante prijzen, ook supersnel geleverd
Diane Baestaens  | 03/01/17  10:04:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een bestelling gedaan op zooplus en heb deze vroeger ontvangen dan verwacht. Het was goed verpakt en veel goedkoper dan in de winkel. Hier ga ik voortaan zeker nog bestellingen doen. Ik ben zeer tevreden.
Kevin Denoyel  | 25/12/16  23:38:51 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met concurrerende prijzen. Snel zoeken, en soms aantrekkelijke promoties op de aangeboden spullen. Alle grote merken zijn aanwezig. Enkel jammer dat er niet met bancontact kan betaald worden...
Barbara Dhooghe  | 10/12/16  07:20:34 | Winkelbeoordeling :
Tevreden, grote keuuze aan schappelijke prijzen.... aanrader voor elke dierenliefhebber...... ik koop er vooral hondenspeeltjes, snoepjes en speciale voeding voor mijn hond....... de winkel oogt goed,
Marya Astakhova  | 30/11/16  18:21:46 | Winkelbeoordeling :
Producten worden altijd snel en correct geleverd. Goede prijs/kwaliteit. Veel keuze aan dierenproducten en accessoires. De bonuspunten zijn een leuk extraatje. Zeer betrouwbare webwinkel. Een aanrader.
Conny Kerckhof  | 29/11/16  11:00:44 | Winkelbeoordeling :
eerste maal zooplus uitgeprobeerd voor kattenvoeding,alles zeer vlot verlopen ,prima service geleverd door zooplus , aanrader voor toekomstige aankopen bij deze webwinkel ,voor kattenvoeding in mijn geval en zal deze ook aanraden aan mijn kennisenkring
carine peeters  | 27/11/16  15:55:07 | Winkelbeoordeling :
zeer goede en professionele webshop !!!! , zeer goede service , de producten worden zeer snel en veilig geleverd ( goede verpakking ) , bij problemen , zeer duidelijke en snelle afhandeling , de beste producten die op de markt zijn , met duidelijke informatie !!!!
Vicky Van Steirteghem  | 28/11/16  08:59:53 | Winkelbeoordeling :
Heb reeds enkele malen hier iets besteld en steeds goede service en stipte levering geweest. Heeft ook een leuk systeem met bonuspunten zodat trouwe klanten worden beloont. Ook goed meegenomen dat er gratis verzending is vanaf 35€. Zeker goede site voor dierenartikelen te bestellen.
Frederik  | 19/10/16  08:58:43 | Winkelbeoordeling :
Zeer overzichtelijke site met duidelijke omschrijvingen van de producten. Prijs/kwaliteit beter dan de gemiddelde online sites vlotte levering alsook bij betaling nog nooit een probleem gehad. tevens goede werking van hun bonus systeem!
Sandra De schuyter  | 14/10/16  12:28:26 | Winkelbeoordeling :
Super service... prijsverschil meer dan interessant....en levering soms binnen de 24 u...sons ontziet een mens tot de winkel te rijden... met mijn 4 katten een hoop kattenzand nodig... enkele klikken verder en 30 kg word hier geleverd...mijn favoriete dierenwinkel !!
Aurelie Van Asselberghs  | 09/10/16  13:01:36 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop voor huisdieren. Duidelijke website, gemakkelijk in gebruik. Heel tevreden van de service en de prijzen. Met het bonusprogramma heb ik al een aantal gratis zakken voer voor mijn kat kunnen bijbestellen.
Ghys David  | 07/10/16  12:16:12 | Winkelbeoordeling :
Spaar nu op alles wat u nodig heeft voor uw huisdier hier bij zooplus. Of het nou gratis cadeautjes zijn bij het lievelingsvoer van uw huisdier of flinke kortingen op accessoires, hier vindt u altijd wel een koopje!
David Ghys  | 06/10/16  15:34:23 | Winkelbeoordeling :
Spaar nu op alles wat u nodig heeft voor uw huisdier hier bij zooplus. Of het nou gratis cadeautjes zijn bij het lievelingsvoer van uw huisdier of flinke kortingen op accessoires, hier vindt u altijd wel een koopje!
Dirk Horemans  | 04/09/16  21:06:37 | Winkelbeoordeling :
snelle levering en goed van prijs.voortaan bestellen wij alles voor onze dieren via zooplus. mijn zus heb ik ook overtuigd om voor haar hondjes en poesen daar te bestellen, alles word op korte tijd geleverd heb ik haar vertelt en ze gaat daar ook bestellen.
Carine Detry  | 28/08/16  15:28:54 | Winkelbeoordeling :
Zooplus is voor mij de beste online dierenspeciaalzaak. Ik heb er al vaak gekocht en alle producten zijn uitstekend van kwaliteit en de prijzen vallen supergoed mee. Het systeem van punten sparen vind ik
Jessy Van den bergh  | 28/08/16  09:37:21 | Winkelbeoordeling :
Zee goed en leuke shop voor alles voor u huisdieren . Regelmatig acties . Goede prijzen . Handige website . Correcte afhandeling . Snelle verzending . Zeker een aanrader . Ruime keuze . Altijd leuke folderaanbiedingen
Tiffany Wolfs  | 28/08/16  08:30:08 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en zeer goede kwaliteit van een tondeuse in een middelmatige prijsklasse. Zeker een aanrader ook omwille van de goede naservice. Er zijn ook regelmatige leuke cadeaus die je bij uw bestelling krijgt.
Tessa leeman  | 16/08/16  05:24:39 | Winkelbeoordeling :
Veel leuke dierenspulletjes op deze site die je hier in België niet vind , prijzen vallen ook enorm goed mee , de site is handig voor het bestellen en betalen , alleen jammer dat er soms zo een lang levertermijn is en je dus lang moet wachten maar voor de rest echt de max
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

  PUMA
Close
tot 1,50% CashCoins
Ontvang een gratis snack voor je kat bij zooplus
Code:GEZOND-KAT
Hotels.com JBC
visit register click click