Zalando Lounge Zigiz

Over LadyCashback.be

Over Ladycashback.be en Orangebuddies

Over Ladycashback.be

Ladycashback.be is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren CashCoins kunt sparen. Ladycashback.be is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt Ladycashback.be?

Bij LadyCashback.be ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2250 aangesloten webshops biedt LadyCashback.be korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de LadyCashback.be App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij LadyCashback.be is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met LadyCashback.be willen wij jou de beste &meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van LadyCashback.be, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor gratis cadeaus of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

Ladycashback.be is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Met meer dan 100 cashback websites in Europa, Australië en de Verenigde Staten. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

  Aanbieders.be - Energie
Close
3,00% CashCoins
Geniet van 15% korting op bijna alles van HEMA
Code:SINT15
Zalando Lounge
visit register click click