ONTVANG 0,50% CASHCOINS HEMA Hotels.com

Shoppen met CashCoins

Shoppen met korting

Leden krijgen van LadyCashback.be cashback op hun aankopen bij meer dan 2197 webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij LadyCashback.be. 

Hoe krijg je cashback bij de aangesloten webshops?

 • 1

  Stap 1: Meld je aan

  Meld je gratis aan op LadyCashback.be. We maken een persoonlijk account voor je aan en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals.
  » Meld je nu aan en krijg direct 7,50 in jouw account gestort!

 • 2

  Stap 2: Log in

  Zorg altijd dat je bent ingelogd op LadyCashback.be voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en cashback geven.

 • 3

  Stap 3: Zoek je shop

  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel cashback jij van LadyCashback.be krijgt. Heb je jouw webshop gevonden? Klik op de button en shop met cashback.

 • 4

  Stap 4: Doe je aankoop

  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. LadyCashback.be registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel cashback je van ons krijgt).

 • 5

  Stap 5: Krijg geld terug!

  Jouw aankopen en de cashback die jij hiervoor van LadyCashback.be ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op LadyCashback.be. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten uitbetalen.

De voordelen van Ladycashback.be

Als je je aanmeldt bij LadyCashback.be krijg je cashback op miljoenen producten en diensten bij meer dan 2197 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van nog méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
> Meld je nu aan en krijg direct 7,50 in jouw account gestort!

ONTVANG 0,50% CASHCOINS HEMA
visit register click click