Side-Banner JBC

Bekijk alle testimonials

Kim S
Groupon

altijd leuk om wat bij te verdienen enkel door op emails te klikken en aankopen via internet die ik anders ook zou doen. sinds kort kan ik soms ook een enquete maken. zo spaar ik voor wat cadeaubonnen.

Ann
Groupon

Ik had besteld op VidaXL , de bestelling gewoon geplaatst zoals gewoonlijk maar dan via vidaxl op de website gegaan .Ik had al snel de cashback terug op mijn rekening .zonder probleem ging het automatisch erop.

Anoniempje
Groupon

Juist gestart, maar ik ben super tevreden. Ben maar 2 dagen aangemeld en al bijna 8 cashcins. Wat gaat dit snel! Dit is zeker de moeite waard en is leuk om een zakcentje te hebben waar je niets voor moet doen!

Birgit
Groupon

Ik ben hier super blij mee, ik kan goed besparen nu en ik verdien er een leuk zakcentje bij. door mails te lezen of site's te bezoeken. Ik zit nu bijna aan de 10 cashcoins. Doe zeker mee het is snel gemakkelijk en leuk!

Nathalie B
Groupon

Sinds vorige zomer ben ik begonnen met extra geld te verzamelen met ladycashback. Ik ben super tevreden daar ik al veel heb kunnen besparen en al 3 uitbetalingen heb gehad sinds dien van €35. Ik click ook op alles banner en e-mails. Ik ben blij

Nele V
Groupon

Zo makkelijk en leuk dat je kan verdienen door te klikken op mails.
Iedereen kan het doen!
Echt een aanrader :-)
Ik ben ook blij dat er allerlei soorten shops meewerken.
Ik heb nu al 10 cashcoins, op naar de 20 :-D

Natassia B
Groupon

Heb al een paar euro bespaard op meerdere aankopen. Echt leuk. Zelfs voor een betaling met cadeaubonnen heb ik nog cashback. Het is vooral leuk dat je bij lady cashback bij al je aankopen in de bekendste winkels geld kunt verdienen.

Saskia M
Groupon

ik zit zonder inkomsten en ben heel blij dat deze cashback bestaat. je kunt gemakelijk iets bij verdienen op deze app. zelfs zijn er leuke winkels aan verbonden waar ik zelf veel shop. ik zou dit aan raden aan men vrienden.

Jill A
Groupon

Ik als iemand die een hele tijd zonder inkomsten gezeten heb, ben enorm tevreden over ladycashback! Zat zonder dat ik het besefte aan het saldo dat ik nodig had om te kunnen laten uitbetalen en als je snel je bankinfo in orde hebt betalen ze snel uit

Sara W
Groupon

Super goede site om iets bij te verdienen. Het gaat natuurlijk niet zo snel, maar beter dan niets. Ik zou nog wel meer e-mails willen ontvangen en nog meer geld verdienen. Je krijgt korting en dat is geweldig!

Tessy G
Groupon

Tof online spaarprogramma waarmee je geld verdient, simpel door een mail te lezen. Vul je ook nog je profiel aan, krijg je speciaal op jouw gerichte vragenlijsten waarmee je nog extra's kunt verdienen.

Tessa L
Groupon

Alleen jammer dat traag oploopt maar tis iets , beter dan niets
Zalig om betaald te worden on emails te lezen , dit vind je nergens + nog extra kortingen wat wil je nog meer ? Tis leuk .. Hopelijk in de toekomst meer mails

Els G
Groupon

Leuke manier om toch nog wat centjes te recupereren van je aankopen op de diverse online winkels. Al een geluk dat al mijn favoriete online winkels deelnemen aan deze site ! Zo wordt het verzamelen van puntjes echt een makkie ;)

Evaliena O
Groupon

Dit is een leuke manier van geld verdienen wanneer je een extra bedragje wilt! Ik it er dagelijks op om nog een centje extra te verdienen. Het is ook geweldig dat LadyCashBack zich aansluit bij zoveel winkels.

Daisy T
Groupon

ik vind het een heel leuke site, dagelijks zit ik erop om geen cashcoins te missen en het is gemakkelijk verdiend, wat wil een mens nog meer. De mogelijkheden om extra cashcoins te verdienen is ook een zaligheid

  MediaMarkt
Close
tot 4,00% CashCoins
€5,- korting op jouw aankoop bij Farmaline.be
Code:WELKOM2018
HEMA Laudius
visit register click click