Zalando Lounge JBC

Bekijk alle testimonials

Anita
Groupon

Online shopping with cashback :) They are my favorite and correct shops ... the delivery fast and gratis (koffiemarkt and mediamarkt gratis , bol 20 euro+ gratis) and the quality all the time ok.
The cashback return correct and fast.

Frieda V
Groupon

Dit is een site die correct is bij de verdiensten bij de websites en die ook snel het verkregen minumum saldo van 25 euro uitbetaalt.
Ik kan iedereen maar aanraden om hierin dit verhaal mee te stappen en zo een extraatje te verdienen.

Miranda V
Groupon

Net een mailtje gekregen, ik was uitgenodigd door een vriendin om mij aan te melden. Ik was aangenaam verrast dat ik een mooie welkomstbonus kreeg en ik al snel kon verdienen. Ik stuur zeker en vast mijn vrienden door naar deze site, jij ook?

Jessica D
Groupon

Super interessant om bij te kunnen verdienen door mailtjes openen. Ik ben een heel actief online koper. En op deze manier kom ik vaak leuke aanbiedingen of kortingen tegen waar ik ook e html wat aan heb. Het kan niet beter.

Carolien V
Groupon

Zeer aangenaam project en werkt goed, ik ben blij om lid te zijn van jullie programma en maak regelmatig gebruik via jullie link's bestellingen te plaatsen. Dit verloopt allemaal erg vlotjes en gemakkelijk

Kim S
Groupon

altijd leuk om wat bij te verdienen enkel door op emails te klikken en aankopen via internet die ik anders ook zou doen. sinds kort kan ik soms ook een enquete maken. zo spaar ik voor wat cadeaubonnen.

Ann
Groupon

Ik had besteld op VidaXL , de bestelling gewoon geplaatst zoals gewoonlijk maar dan via vidaxl op de website gegaan .Ik had al snel de cashback terug op mijn rekening .zonder probleem ging het automatisch erop.

Anoniempje
Groupon

Juist gestart, maar ik ben super tevreden. Ben maar 2 dagen aangemeld en al bijna 8 cashcins. Wat gaat dit snel! Dit is zeker de moeite waard en is leuk om een zakcentje te hebben waar je niets voor moet doen!

Birgit
Groupon

Ik ben hier super blij mee, ik kan goed besparen nu en ik verdien er een leuk zakcentje bij. door mails te lezen of site's te bezoeken. Ik zit nu bijna aan de 10 cashcoins. Doe zeker mee het is snel gemakkelijk en leuk!

Nathalie B
Groupon

Sinds vorige zomer ben ik begonnen met extra geld te verzamelen met ladycashback. Ik ben super tevreden daar ik al veel heb kunnen besparen en al 3 uitbetalingen heb gehad sinds dien van €35. Ik click ook op alles banner en e-mails. Ik ben blij

Nele V
Groupon

Zo makkelijk en leuk dat je kan verdienen door te klikken op mails.
Iedereen kan het doen!
Echt een aanrader :-)
Ik ben ook blij dat er allerlei soorten shops meewerken.
Ik heb nu al 10 cashcoins, op naar de 20 :-D

Natassia B
Groupon

Heb al een paar euro bespaard op meerdere aankopen. Echt leuk. Zelfs voor een betaling met cadeaubonnen heb ik nog cashback. Het is vooral leuk dat je bij lady cashback bij al je aankopen in de bekendste winkels geld kunt verdienen.

Saskia M
Groupon

ik zit zonder inkomsten en ben heel blij dat deze cashback bestaat. je kunt gemakelijk iets bij verdienen op deze app. zelfs zijn er leuke winkels aan verbonden waar ik zelf veel shop. ik zou dit aan raden aan men vrienden.

Jill A
Groupon

Ik als iemand die een hele tijd zonder inkomsten gezeten heb, ben enorm tevreden over ladycashback! Zat zonder dat ik het besefte aan het saldo dat ik nodig had om te kunnen laten uitbetalen en als je snel je bankinfo in orde hebt betalen ze snel uit

Sara W
Groupon

Super goede site om iets bij te verdienen. Het gaat natuurlijk niet zo snel, maar beter dan niets. Ik zou nog wel meer e-mails willen ontvangen en nog meer geld verdienen. Je krijgt korting en dat is geweldig!

  Aanbieders.be - Energie
Close
tot 4,00% CashCoins
€5,- korting op jouw aankoop bij Farmaline.be
Code:WELKOM2018
Zalando Lounge Farmaline
visit register click click