ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS De Bijenkorf Aanbieders.be - Internet

Bekijk alle testimonials

Nathalie D
Groupon

Ik vind het altijd leuk om kortingen te ontvangen, op eender welke manier. Ik vind het dan ook een super initiatief om zo veel sites bij elkaar te hebben staan waar je overal kortingen op kan scoren. Super!

Sophie B
Groupon

Ladycashback raad ik graag aan ! Heel leuke website, heel interessant. Ik bespaar veel geld op mijn bestellingen, bij Hema, Zalando Lounge, ezv. Je krijgt heel snel Ladycashcoins, door te clicken op e-mails, en dat vind ik leuk!

Els H
Groupon

Met Ladycashback kan je zonder veel moeite sparen voor een leuke vergoeding. Vanuit je luie zetels mailtjes openen en lezen, spulletjes aankopen via Ladycashback, enquetes invullen... Voor je het weet, heb je weer wat bijeengespaard.

Elise D
Groupon

Met Ladycash kan je je 2 favoriete dingen combineren: winkelen en geld verdienen en dat gewoon vanuit je luie zetel. Het is zo gemakkelijk en spaart me jaarlijks geld uit. Dit is een toffe site en dus een echt aanrader!

Wanda M
Groupon

zooplus

Spaar met Lady cashback cashcoins door aankopen te doen via internet. De behaalde cashcoins worden omgezet in geld en dit wordt zomaar op je bankrekening overgeschreven. Kies jouw favoriete websites
Zeker doen!

Didier D
Groupon

Ik speel hier al een tijdje me mee en ik kan het iedereen aanraden!! Je kan hier winkelen en centjes verdienen die dan ook effectief worden uitbetaald als je op een bedrag van 25€ komt.
Dit is echt een toffe site en raad het iedereen aan

Vicky K
Groupon

Ik ben nu al even bezig met lady cashback en ik vind het wel gemakkelijk. Je moet gewoon op mailtjes klikken en dan krijg je één cent per mail. Het gaat misschien niet zo vlug vooruit, maar kom een extraatje is altijd leuk.

Sarah D
Groupon

Ik vind dit een hele goede sites. Het is super handig om geld te verdienen, alleen is het wel jammer dat het lang duurt voor je veel geld hebt. Ik denk dat ze iets meer informatie moeten geven over hoe geld verdienen.

Mieke
Groupon

Ik vind het super met ladycashback te sparen, ideaal om een centje te sparen. Ideaal voor de feestdagen. Ook zeer leuk op de reacties van de andere mensen te lezen om de vele winkels. Echt super leuk en zeer gemakkelijk in gebruik.

Dury K
Groupon

waaw ik ven echt te vreden ik zit er nu al 2j op en al verschillende kortingen en coins ontvangen zeer tervreden over ladycashback ik zal zeker verder blijven doen met jullie want ik ben zeer tevrenden

Mike V
Groupon

leuk geld verdienen door aan te kopen via deze site, spelletjes spelen en te klikken, ideaal om zo je tijd te verslijten en "rijker" te worden door de extra's die je dat opbrengen, toch iets voor je vrije tijd niet?

Romina J
Groupon

Toen ik deze app/site heb ontdekt wist ik eventjes niet of het echt waar was. Juist alleenstaande geworden. maar wauw wat een kortingen! meermaals per dag moet ik toch eventjes komen zien.het is bijna een verslaving hihi

Kathy V
Groupon

Spaar met Lady cashback cashcoins door aankopen te doen via internet. De behaalde cashcoins worden omgezet in geld en dit wordt zomaar op je bankrekening overgeschreven. Kies jouw favoriete websites. DOEN!!

Van D
Groupon

Geweldige site. Je kan er zo veel geld mee verdienen zonder er al te veel moeite voor te doen. en ook enorm veel besparen op je aankopen bij bekende online shops oa Op Unigro ,Zooplus en zoveel meer Voelt echt goed aan, want kost geen moeite!

Linda B
Groupon

Door dagelijks enkele mails open te klikken, commentaar te geven op webwinkels, spelletjes te spelen, enz. Krijg je effectief centen in je spaarpot. Dit alles kost mij weinig tijd en loont de moeite. de variatie houdt het plezant!

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS De Bijenkorf Centrum voor Afstandsonderwijs
visit register click click