JBC JBC

Bekijk alle testimonials

Aïsa S
Groupon

Een leuke manier om wat extra’s bij te verdienen. Je hoeft er zelf niet veel voor te doen en kan toch wat bijverdienen, beter kan het toch niet zijn? Leuke website met een snelle service en betrouwbaar

Anais T
Groupon

Fantastische aanvulling op online shoppen, iets wat ik toch sowieso al heel veel doe. Je krijgt wat geld terug, en je hebt leuke nieuwe kleren, decoratie, elektronica,... gekocht. Minpuntje, soms duurt het even voor je je cashback krijgt.

Naert C
Groupon

zeer interessante website. leuk dat het een speciale website is voor vrouwen.
leuke aanbiedingen en veel kortingen.
zal ik zeker aanbevelen aan andere mensen, die een extra willen verdienen
groetjes celine

Manon T
Groupon

Geweldig dat je zonder aankopen hoeft te doen ook Cashcoins kan sparen! Super leuk en orgineel idee!
De korting die je krijgt, bij het online shoppen, zet echt aan tot kopen en cashcoins te verdienen! Ik raad het echt iedereen aan!

Kubra K
Groupon

Nog recent over deze site gehoord en best tevreden. Heb al een aankoop via deze site gedaan en onmiddellijk cashcoins ontvangen! Na een aantal keren via deze site geshopt te hebben wordt ik lekker uitbetaald! Als dat niet geweldig is!

Daphne V
Groupon

Toevallig aangemeld met de gedachte "het zal wel weer iets zijn.." Maar... nar een 2-tal weken stond mijn tegoed al op 23 cashcoins! Gewoon verder blijven surfen zoals je gewoon bent, en de coins komen binnenrollen ;-)

Daisy N
Groupon

Ladycashback is een fantastische manier om wat extra centjes te verdienen! Je kan zowel een percentage op je aankoop terugkrijgen op vele webshops of je kan enquetes en reviews schrijven voor cashcoins. Kortom zeer tof!

Saskia C
Groupon

Leuke aangename website waar je op een ontspannende manier een deel van je aankopen kan terugverdienen. gemakkelijk dat je een virtuele klantenkaart hebt waarbij er veel verschillende winkels zijn aangesloten en je zo heel wat centjes kan besparen

Ilo
Groupon

Leuke website waar je zonder veel te doen een zakcentje kan bijverdienen, handig toch, en ze reageren ook supersnel op vragen, en het geld word echt overgezet op je bankrekening, goed gevonden en safe!

Martine I
Groupon

Leuke enquêtes die ook nog beloond worden en dat is altijd fijn meegenomen.
Ik vind het ook heel boeiend en vul ze met plezier in.
Het gaat wel traag om punten te sparen maar dat maakt het wel spannend.
Dank u wel lady cash.

Inge A
Groupon

Het is fijn om een beetje extra geld te verdienen door gewoon op de emails te klikken en sommige pagina's te liken. Dat je dan nog cashcoins verdient door op bepaalde sites te kopen is mooi meegenomen

Johan D
Groupon

het lijkt een beetje op een spaarprogramma;goed voor als je on line koopt;de spelletjes lukken me niet om op te starten en je moet soms veel geduld hebben.Het sparen gaat zeer traag,maar dat is met alles zo

Annick P
Groupon

Is leuk om langs de site om een bestelling te plaatsen bij winkels en daardoor Caschcoins verdiend en zo kan je sparen en ik heb daardoor al 4 keer 25 Euro uitbetaald gekregen ! Is mooi meegenomen !!!

Rita S
Groupon

Merkkleding voor weinig geld ;-) op Outlet en Zalando . En met AliExpress vind ik wel altijd iets wat nergens anders te vinden is. Niet alles is er natuurlijk even goedkoop. Vergelijken blijft natuurlijk de boodschap..

Sakina V
Groupon

Een superleuke site, tal van online webshops zijn bij hen aangesloten. Je krijgt per aankoop telkens een deel terugbetaald. Naast dit kan je ook coins winnen, spelletjes spelen,... Met de gespaarde coins koop ik dan een nieuw leuk cadeau

  Footer-Banner
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
Wijnvoordeel
visit register click click