Laudius

Bekijk alle testimonials

Sveta
Groupon

Met ladycashback.be verdien je geld door
online aankopen te registreren, een mailtje
open te klikken of op een banner te klikken.
Ook is het steeds leuk om nieuwe sites te leren
kennen.
Ik zou zeggen zeker uitproberen, gewoon doen!

Guy
Groupon

Het is een toffe website om geld te verdienen.
Door te klikken op een advertentie krijg ik zomaar coins bij.
Hierdoor all veel nieuwe interessante websites leren kennen.
Zeker een aanrader! Vooral voor mensen die online kopen!

Tom P
Groupon

Dagelijks klikken van mails zo blijf je op de hoogte van de huidige kortingen. Reeds een sommetje gewonnen met de bingo zo tikt het te spenderen bedrag aardig aan. Nu nog online shoppen en hopelijk zo nog iets extra hebben.

Mariella D
Groupon

Ladycashback is een super leuk spaarprogramma's om een extra centje bij te verdienen zonder veel moeite. Soms vergeet ik wel eens om aankopen de doen via jullie site dus daar is nog werk aan maar we doen ons best!

Jessica M
Groupon

Ik ben recent beginnen werken met lady cashback en moet zeggen in het begin geloofde ik niet echt dat je zo vlug iets kan verdienen maar lady cashback is iets uniek waarop je dan nog eens nuttige website ontdekt en je veel mee uitspaart

Jana V
Groupon

Ondertussen al 7,50 coins verdiend. Super! Op het begin is de site een beetje onhandig maar eenmaal bezig, gaat het. Ik wou de app downloaden maar jammer genoeg weet ik mijn wachtwoord niet meer dus het gaat niet :( Voor derest een super site! Super!

Super T
Groupon

een super toffe website waar je geen aankopen hoeft te doen en toch cashcoins krijg.ideaal voor mensen fie graag een centje bijverdienen.ik zal deze site zeker aanraden aan mensen die ik ken.super leuk

Aïsa S
Groupon

Een leuke manier om wat extra’s bij te verdienen. Je hoeft er zelf niet veel voor te doen en kan toch wat bijverdienen, beter kan het toch niet zijn? Leuke website met een snelle service en betrouwbaar

Anais T
Groupon

Fantastische aanvulling op online shoppen, iets wat ik toch sowieso al heel veel doe. Je krijgt wat geld terug, en je hebt leuke nieuwe kleren, decoratie, elektronica,... gekocht. Minpuntje, soms duurt het even voor je je cashback krijgt.

Naert C
Groupon

zeer interessante website. leuk dat het een speciale website is voor vrouwen.
leuke aanbiedingen en veel kortingen.
zal ik zeker aanbevelen aan andere mensen, die een extra willen verdienen
groetjes celine

Manon T
Groupon

Geweldig dat je zonder aankopen hoeft te doen ook Cashcoins kan sparen! Super leuk en orgineel idee!
De korting die je krijgt, bij het online shoppen, zet echt aan tot kopen en cashcoins te verdienen! Ik raad het echt iedereen aan!

Kubra K
Groupon

Nog recent over deze site gehoord en best tevreden. Heb al een aankoop via deze site gedaan en onmiddellijk cashcoins ontvangen! Na een aantal keren via deze site geshopt te hebben wordt ik lekker uitbetaald! Als dat niet geweldig is!

Daphne V
Groupon

Toevallig aangemeld met de gedachte "het zal wel weer iets zijn.." Maar... nar een 2-tal weken stond mijn tegoed al op 23 cashcoins! Gewoon verder blijven surfen zoals je gewoon bent, en de coins komen binnenrollen ;-)

Daisy N
Groupon

Ladycashback is een fantastische manier om wat extra centjes te verdienen! Je kan zowel een percentage op je aankoop terugkrijgen op vele webshops of je kan enquetes en reviews schrijven voor cashcoins. Kortom zeer tof!

Saskia C
Groupon

Leuke aangename website waar je op een ontspannende manier een deel van je aankopen kan terugverdienen. gemakkelijk dat je een virtuele klantenkaart hebt waarbij er veel verschillende winkels zijn aangesloten en je zo heel wat centjes kan besparen

  JBC
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
visit register click click